See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Erinevate soolamismeetodite mõju soolatud ja külmsuitsutatud lõhefileele

Aleksandra Eidemiller, magistrikraad, 2012, (juh) Tiina Lõugas, Erinevate soolamismeetodite mõju soolatud ja külmsuitsutatud lõhefileele, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2010
2012
Eesti
Erinevate soolamismeetodite mõju soolatud ja külmsuitsutatud lõhefileele
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia