See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Tapaeelsete tegurite mõju liha kvaliteedile AS Valga lihatööstuses.

Kadi Karjus, magistrikraad, 2007, (juh) Riina Soidla, Tapaeelsete tegurite mõju liha kvaliteedile AS Valga lihatööstuses., Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2005
15.06.2007
2007
Eesti
Tapaeelsete tegurite mõju liha kvaliteedile AS Valga lihatööstuses.
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia