Optimization of technological parameters for white brine cheese made from unconcentrated and UF milk, evaluation ot its rheological and sensory properties

Jana Tereshenko-Arst, magistrikraad, 2012, (juh) Katrin Laikoja, Optimization of technological parameters for white brine cheese made from unconcentrated and UF milk, evaluation ot its rheological and sensory properties (Ultrafiltreeritud ja kontsentreerimata piimast soolveejuustude tehnoloogiliste parameetrite optimeerimine ning juustude reoloogiliste ja sensoorsete omaduste hindamine), Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2008
2012
Inglise
Optimization of technological parameters for white brine cheese made from unconcentrated and UF milk, evaluation ot its rheological and sensory properties
Ultrafiltreeritud ja kontsentreerimata piimast soolveejuustude tehnoloogiliste parameetrite optimeerimine ning juustude reoloogiliste ja sensoorsete omaduste hindamine
Optimization of technological parameters for white brine cheese made from unconcentrated and UF milk, evaluation ot its rheological and sensory properties
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia