See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Külmutatud jääglasuuritud Pangasius hypophthalmuse sulatusrežiimi väljatöötamine.

Jelena Maricheva, magistrikraad, 2013, (juh) Raivo Vokk, Külmutatud jääglasuuritud Pangasius hypophthalmuse sulatusrežiimi väljatöötamine., Tallinna tehnikaülikool, keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond, toiduainete instituut.
Jelena Maricheva
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2011
6.06.2013
2013
Eesti
Külmutatud jääglasuuritud Pangasius hypophthalmuse sulatusrežiimi väljatöötamine.
Frozen ice glazed Pangasius hypophthalmus thawing method development.
Tallinna tehnikaülikool, keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond, toiduainete instituut
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia