See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Vatsas toimuvate fermentatsiooniprotsesside hindamine piimas leiduvate hargnenud- ja paarituarvulise süsinikahelaga rasvhapete järgi

Tiia Ariko, doktorant [Õpingud katkestatud], (juh) Merike Henno; Meelis Ots, Vatsas toimuvate fermentatsiooniprotsesside hindamine piimas leiduvate hargnenud- ja paarituarvulise süsinikahelaga rasvhapete järgi, Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, söötmise osakond.
Tiia Ariko
doktorikraad
Õpingud katkestatud
Ei
1.09.2009
1.09.2017
Eesti
Vatsas toimuvate fermentatsiooniprotsesside hindamine piimas leiduvate hargnenud- ja paarituarvulise süsinikahelaga rasvhapete järgi
Milk Odd- and Branched-chain Fatty Acid Composition as an Indicator of Rumen Fermentation
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB420 Põllumajandusloomade söötmistehnoloogia ja ainevahetusuuringud