See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effect of the nutritional composition of oat-based drink on the fermentation process of vegan starter culture and its rheological properties.

Jane Jaaska, magistrant, (juh) Ivi Jõudu; Monica Ibrahim; Alice Aav, Effect of the nutritional composition of oat-based drink on the fermentation process of vegan starter culture and its rheological properties., Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool
magistrikraad
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2020
Inglise
Effect of the nutritional composition of oat-based drink on the fermentation process of vegan starter culture and its rheological properties.
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia