“Beeta-galaktosidaasi kasutamine vähendatud laktoosisisaldusega piimatoodete valmistamisel

Katrin Laikoja, magistrikraad (teaduskraad), 1999, (juh) Regina Pällin; Jana Pärn, “Beeta-galaktosidaasi kasutamine vähendatud laktoosisisaldusega piimatoodete valmistamisel, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond, Piimaosakond.
Katrin Laikoja
magistrikraad (teaduskraad)
Kaitstud
Ei
1.09.1997
1999
Eesti
“Beeta-galaktosidaasi kasutamine vähendatud laktoosisisaldusega piimatoodete valmistamisel
“Beeta-galaktosidaasi kasutamine vähendatud laktoosisisaldusega piimatoodete valmista-misel
Application on Beta-Galatosidase in Manufacture of Reduced-Lactose Dairy Products
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia