See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Päevalilleseemnete presskoogist taimse joogi tootmistehnoloogia optimeerimine

Lenar Lehtla, magistrant, (juh) Kristel Vene, Päevalilleseemnete presskoogist taimse joogi tootmistehnoloogia optimeerimine, Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut
magistrikraad
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2020
Eesti
Päevalilleseemnete presskoogist taimse joogi tootmistehnoloogia optimeerimine
Optimization of plant-based drink production technology from sunflower seed press cake
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia