Toidu töötlemisega seonduvad keemilised ohud - nitritid, polütsüklilised aromaatsed süsivesinikud (PAH), akrüülamiidid ja furaan ning seonduvad terviseriskid

Sirje Jalakas, doktorant, (juh) Terje Elias; Eha Nurk, Toidu töötlemisega seonduvad keemilised ohud - nitritid, polütsüklilised aromaatsed süsivesinikud (PAH), akrüülamiidid ja furaan ning seonduvad terviseriskid, Eesti Maaülikool.
Sirje Jalakas
doktorikraad
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2019
Eesti
Toidu töötlemisega seonduvad keemilised ohud - nitritid, polütsüklilised aromaatsed süsivesinikud (PAH), akrüülamiidid ja furaan ning seonduvad terviseriskid
Toidu töötlemisega seonduvad keemilised ohud - nitritid, polütsüklilised aromaatsed süsivesinikud (PAH), akrüülamiidid ja furaan ning seonduvad terviseriskid
Food processing related chemical hazards - nitrite, polycyclic aromatic hydrocarbons, acrylamides and furane and related health
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia