Effect of milk protein composition and genetic polymorphism on milk rennet coagulation properties

Ivi Jõudu, doktorikraad, 2008, (juh) Olav Kärt; Olev Saveli; Merike Henno, Effect of milk protein composition and genetic polymorphism on milk rennet coagulation properties (Piima valgulise koostise ja geneetilise polümorfismi mõju piima laapumisomadustele), Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, söötmise osakond.
Ivi Jõudu
doktorikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2002
2008
Inglise
Effect of milk protein composition and genetic polymorphism on milk rennet coagulation properties
Piima valgulise koostise ja geneetilise polümorfismi mõju piima laapumisomadustele
Effect of milk protein composition and genetic polymorphism on milk rennet coagulation properties
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB400 Zootehnika, loomakasvatus, aretustegevus