Ultrahelitöötlus kui alternatiiv kuumtöötlemisele piimatoodete tehnoloogias
Kristiina Patrael, magistrikraad, 2022, (juh) Katrin Laikoja; Ivi Jõudu, Ultrahelitöötlus kui alternatiiv kuumtöötlemisele piimatoodete tehnoloogias, Eesti Maaülikool
Kristiina Patrael
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2019
17.06.2022
2022
Eesti
Ultrahelitöötlus kui alternatiiv kuumtöötlemisele piimatoodete tehnoloogias
Ultrahelitöötlus kui alternatiiv kuumtöötlemisele piimatoodete tehnoloogias
Ultrasound treatment as an alternative to heat treatment in dairy technology
ETIS valdkond | ETIS alamvaldkond | CERCS valdkond |
---|---|---|
1. Bio- ja keskkonnateadused | 1.7. Toiduteadused | T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia |