See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Membraantehnoloogiate kasutamine hapu vadaku demineraliseerimiseks

Liina Mälgand, magistrikraad, 2018, (juh) Tauno Mahla; Hannes Mootse; Ivi Jõudu, Membraantehnoloogiate kasutamine hapu vadaku demineraliseerimiseks, Eesti Maaülikool.
Liina Mälgand
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2016
8.06.2018
2018
Eesti
Membraantehnoloogiate kasutamine hapu vadaku demineraliseerimiseks
Membraantehnoloogiate kasutamine hapu vadaku demineraliseerimiseks
Demineralization of acid whey by using membrane technologies
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia