Meetodi arendamine kibeda maitse allika tuvastamiseks martsipanisegus
Hele-Riin Kukker, magistrikraad, 2019, (juh) Kristel Vene; Kristin Erkman, Meetodi arendamine kibeda maitse allika tuvastamiseks martsipanisegus, Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut.
Hele-Riin Kukker
magistrikraad
Kaitstud
Ei
23.08.2016
7.06.2019
2019
Eesti
Meetodi arendamine kibeda maitse allika tuvastamiseks martsipanisegus
Meetodi arendamine kibeda maitse allika tuvastamiseks martsipanisegus
Development of method for detecting bitter taste source in marzipan mixture
ETIS valdkond | ETIS alamvaldkond | CERCS valdkond |
---|---|---|
1. Bio- ja keskkonnateadused | 1.7. Toiduteadused | T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia |