See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Meetodi arendamine kibeda maitse allika tuvastamiseks martsipanisegus

Hele-Riin Kukker, magistrikraad, 2019, (juh) Kristel Vene; Kristin Erkman, Meetodi arendamine kibeda maitse allika tuvastamiseks martsipanisegus, Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut.
Hele-Riin Kukker
magistrikraad
Kaitstud
Ei
23.08.2016
7.06.2019
2019
Eesti
Meetodi arendamine kibeda maitse allika tuvastamiseks martsipanisegus
Meetodi arendamine kibeda maitse allika tuvastamiseks martsipanisegus
Development of method for detecting bitter taste source in marzipan mixture
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia