Kohaliku toidu eelised ja probleemid ning tarbimisvalikute kriteeriumid kooliõpilastel

Helen Sinikas, magistrikraad, 2013, (juh) Regina Soobard; Urmas Kokassaar, Kohaliku toidu eelised ja probleemid ning tarbimisvalikute kriteeriumid kooliõpilastel, Tartu Ülikool, Loodus- ja tehnoloogiateaduskond, Loodus- ja tehnoloogiateaduskonna dekanaat, Loodusteadusliku hariduse keskus.
Helen Sinikas
magistrikraad
Kaitstud
Ei
30.08.2010
17.06.2013
2013
Eesti
Kohaliku toidu eelised ja probleemid ning tarbimisvalikute kriteeriumid kooliõpilastel
Kohaliku toidu eelised ja probleemid ning tarbimisvalikute kriteeriumid kooliõpilastel
Advantages and Drawbacks of Local Food and Consumption Choice Criteria of Students
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
2. Ühiskonnateadused ja kultuur2.10. KasvatusteadusedS272 Õpetajakoolitus