See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Tööstuslikust haputaignast isoleeritud piimhappebakterite tehnoloogiliste omaduste iseloomustamine (Technological properties of lactic acid bacteria isolated from industrial rye sourdough)

Marianna Surženko, magistrikraad, 2010, (juh) Inga Sarand; Ene Viiard, Tööstuslikust haputaignast isoleeritud piimhappebakterite tehnoloogiliste omaduste iseloomustamine (Technological properties of lactic acid bacteria isolated from industrial rye sourdough), Tallinna Tehnikaülikool, toiduainete instituut.
Marianna Surženko
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2008
2010
Eesti
Tööstuslikust haputaignast isoleeritud piimhappebakterite tehnoloogiliste omaduste iseloomustamine (Technological properties of lactic acid bacteria isolated from industrial rye sourdough)
Technological properties of lactic acid bacteria isolated from industrial rye sourdough
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.2. MikrobioloogiaB230 Mikrobioloogia, bakterioloogia, viroloogia, mükoloogia