See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Määruse 853/2004 põhjal siseriikliku lihahügieeni seadusandluse väljatöötamine ja lihahügieeni seadusandluse tundmise uuring

Kaili Sillamaa, magistrikraad, 2007, (juh) Raivo Vokk, Määruse 853/2004 põhjal siseriikliku lihahügieeni seadusandluse väljatöötamine ja lihahügieeni seadusandluse tundmise uuring, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
9.05.2007
6.07.2007
2007
Eesti
Määruse 853/2004 põhjal siseriikliku lihahügieeni seadusandluse väljatöötamine ja lihahügieeni seadusandluse tundmise uuring