“Liha on maitsev, aga tapamaja õudne” - liha paradoks ja selle ületamise mehhanismid
Kristina Mering, magistrikraad, 2020, (juh) Marge Unt, “Liha on maitsev, aga tapamaja õudne” - liha paradoks ja selle ületamise mehhanismid, Tallinna Ülikool
Kristina Mering
magistrikraad
Kaitstud
Ei
23.08.2016
25.06.2020
2020
Eesti
“Liha on maitsev, aga tapamaja õudne” - liha paradoks ja selle ületamise mehhanismid
“Liha on maitsev, aga tapamaja õudne” - liha paradoks ja selle ületamise mehhanismid
Meat is Tasty, but the Slaughterhouse is Horrible - Meat Paradox and Mechanisms for Overcoming it
ETIS valdkond | ETIS alamvaldkond | CERCS valdkond |
---|---|---|
2. Ühiskonnateadused ja kultuur | 2.11. Sotsiaalteadused | S210 Sotsioloogia |