See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

“Liha on maitsev, aga tapamaja õudne” - liha paradoks ja selle ületamise mehhanismid

Kristina Mering, magistrikraad, 2020, (juh) Marge Unt, “Liha on maitsev, aga tapamaja õudne” - liha paradoks ja selle ületamise mehhanismid, Tallinna Ülikool
Kristina Mering
magistrikraad
Kaitstud
Ei
23.08.2016
25.06.2020
2020
Eesti
“Liha on maitsev, aga tapamaja õudne” - liha paradoks ja selle ületamise mehhanismid
“Liha on maitsev, aga tapamaja õudne” - liha paradoks ja selle ületamise mehhanismid
Meat is Tasty, but the Slaughterhouse is Horrible - Meat Paradox and Mechanisms for Overcoming it
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
2. Ühiskonnateadused ja kultuur2.11. SotsiaalteadusedS210 Sotsioloogia