See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Determining aroma-active compounds in food using SPME-GC/MS and GC-Olfactometry

Kristel Vene, doktorikraad, 2012, (juh) Toomas Paalme; Erich Leitner, Determining aroma-active compounds in food using SPME-GC/MS and GC-Olfactometry (Aroomiühendite määramine toidus kasutades SPME-GC/MS ja GC-Olfaktomeetriat), Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool
Kristel Vene
doktorikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2008
25.05.2012
2012
Inglise
Determining aroma-active compounds in food using SPME-GC/MS and GC-Olfactometry
Aroomiühendite määramine toidus kasutades SPME-GC/MS ja GC-Olfaktomeetriat
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia