See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Mustasõstra-õunapüree kasutamine keeduvorsti valmistamisel

Liina Raja, magistrikraad, 2019, (juh) Ivi Jõudu; Kristi Kerner, Mustasõstra-õunapüree kasutamine keeduvorsti valmistamisel, Eesti Maaülikool.
Liina Raja
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2016
7.06.2019
2019
Eesti
Mustasõstra-õunapüree kasutamine keeduvorsti valmistamisel
Mustasõstra-õunapüree kasutamine keeduvorsti valmistamisel
Application of blackcurrant-apple puree in boiled sausage production
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia