See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Lactobacillus plantarum`i antimikroobsed omadused ja nende rakendamisvõimalused piimatööstuses.

Merle Rätsep, magistrikraad, 2009, (juh) Epp Songisepp; Epp Sepp, Lactobacillus plantarum`i antimikroobsed omadused ja nende rakendamisvõimalused piimatööstuses., Tartu Ülikool.
Merle Rätsep
magistrikraad
Kaitstud
Jah
4.09.2006
16.11.2009
2009
Eesti
Lactobacillus plantarum`i antimikroobsed omadused ja nende rakendamisvõimalused piimatööstuses.
Antimicrobial properties of Lactobacillus plantarum strains and their application possibilities in dairy industry
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.2. MikrobioloogiaB230 Mikrobioloogia, bakterioloogia, viroloogia, mükoloogia