See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Lambapiima koostis ja osakeste suurusjaotus ning nende mõju piima laapumisomadustele

Gertrud Kask, magistrikraad, 2020, (juh) Vilma Tatar; Ivi Jõudu, Lambapiima koostis ja osakeste suurusjaotus ning nende mõju piima laapumisomadustele, Eesti Maaülikool
Gertrud Kask
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2018
12.06.2020
2020
Eesti
Lambapiima koostis ja osakeste suurusjaotus ning nende mõju piima laapumisomadustele
Lambapiima koostis ja osakeste suurusjaotus ning nende mõju piima laapumisomadustele
Sheep milk composition and particle size distribution and their effect on milk coagulation properties
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia