Urmas Sannik
https://www.etis.ee/CV/Urmas_Sannik/est
6.06.1958
19.01.2018
53312204
urmas@tftak.eu
Teenistuskäik
Töökohad ja ametid
01.11.2005–...
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, juhatuse liige, CEO (1,00)
Haridustee
2010–2014
Eesti Maaülikool
1998–1999
Eesti Maaülikool
1976–1981
Tallinna Tehnikaülikool
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2004−...
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus
1980−1986
Eesti Liha- ja Piimatööstuse Konstrueerimise ja Tehnoloogia Büroo
Loometöö
1997 Eesti lihatööstuse Riikliku Arengukava väljatöötamine – tellija Eesti Lihaliit
1998 Inglise-Eesti lihanduse seletava sõnaraamatu koostamine – kaasautor prof. M.Rei
1999 Veiseliha kvaliteedimääramise meetodite juurutamine EL nõuetest lähtuvalt .
1998 Inglise-Eesti lihanduse seletava sõnaraamatu koostamine – kaasautor prof. M.Rei
1999 Veiseliha kvaliteedimääramise meetodite juurutamine EL nõuetest lähtuvalt .
Kvalifikatsioon
Teaduskraadid
Teaduspreemiad ja tunnustused
1999, Urmas Sannik, ei ole
Teadustöö põhisuunad
ETIS VALDKOND: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); TÄPSUSTUS: Toidu biotehnoloogia
Klass
Aasta
Publikatsioon
1.1.
2016
1.1.
2015
1.2.
2015
1.1.
2014
3.5.
2014
5.2.
2014
1.1.
2013
1.1.
2013
3.5.
2011
3.1.
2004
6.2.
1999
16.08.2021
Urmas Sannik
https://www.etis.ee/CV/Urmas_Sannik/eng
6.06.1958
19.01.2018
53312204
urmas@tftak.eu
Career
Institutions and positions
01.11.2005–...
Center of Food and Fermentation Technologies, memeber of management board, CEO (1,00)
Education
2010–2014
Estonian University of Life Sceneces
1998–1999
Estonian University of Life Sciences
1976–1981
Tallinn University of Technology
R&D related managerial and administrative work
2004−...
Competence Center of Food and Fermentation Technologies
1980−1986
Estonian Bureau of Design and Technology of Meat and dairy Industry
Creative work
1997 working up of Development Plan for Estonian Meat Industry – customer Estonian Meat Association
1998 working up of English-Estonian Dictionary of Meat Technology; co-author prof. M.Rei
1999 Evaluation of quality and working up of pricing-syste.
1998 working up of English-Estonian Dictionary of Meat Technology; co-author prof. M.Rei
1999 Evaluation of quality and working up of pricing-syste.
Qualifications
Academic degrees
Honours & awards
1999, Urmas Sannik, ei ole
Fields of research
ETIS RESEARCH FIELD: 4. Natural Sciences and Engineering; 4.16. Biotechnology relating to Natural Sciences and Engineering; SPECIFICATION: Biotechnology of food
Category
Year
Publication
1.1.
2016
1.1.
2015
1.2.
2015
1.1.
2014
3.5.
2014
5.2.
2014
1.1.
2013
1.1.
2013
3.5.
2011
3.1.
2004
6.2.
1999
16.08.2021
Otsi projekti
Asutus on projekti finantseerija
Asutus on projekti teostaja
Kõik
Tavaprojektid
Ülemprojektid
Alamprojektid
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
- Leitud 13 kirjet
Programm | Liik | Number | Nimi | Projekti algus | Projekti lõpp | Vastutav täitja | Asutus | Finantseerijapoolne rahastamine | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MUU | EU28912 | Kolmemõõtmelise front-face fluoresents-spektromeetria rakendamine | 01.01.2009 | 31.12.2011 | Raivo Vilu; Urmas Sannik; Larisa Porõvkina | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 138 094,92 EUR | ||
MUU | EU27389 | Kolmemõõtmelise front-face fluoresents-spektromeetria rakendamine toiduainete uurimisel - eeluuring | 01.09.2007 | 31.12.2007 | Raivo Vilu; Urmas Sannik; Larisa Porõvkina | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 11 262,96 EUR | ||
MUU | EU31603 | Nanoamorfse külmutatud toidu tehnoloogia | 11.08.2009 | 07.12.2009 | Toomas Paalme; Kristel Vene; Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 14 051,42 EUR | ||
MUU | EU27591 | Rakkude kasvu stimuleerivad bioaktiivsed peptiidid pärmi ekstraktist - eeluuring | 01.11.2007 | 29.02.2008 | Toomas Paalme; Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 9 410,93 EUR | ||
MUU | EU36148 | Rational methods of ABP valorization | 06.07.2010 | 31.08.2010 | Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 10 975,00 EUR | ||
MUU | EU27355 | Rukkileiva tehnoloogilise protsessi mudeli väljatöötamine | 01.10.2007 | 31.03.2009 | Toomas Paalme; Anna Traksmaa; Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 153 293,30 EUR | ||
MUU | EU29994 | Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies | 01.01.2009 | 30.06.2015 | Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 7 028 458,00 EUR | ||
MUU | EU22704 | Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 27.10.2005 | 31.10.2007 | Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 1 725 043,14 EUR | ||
MUU | EU19691 | Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 27.10.2004 | 26.10.2005 | Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 338 077,35 EUR | ||
MUU | EU27607 | Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 01.11.2007 | 30.06.2008 | Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 657 826,17 EUR | ||
MUU | EU28668 | Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 01.07.2008 | 30.06.2009 | Toomas Paalme; Raivo Vilu; Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 903 909,35 EUR | ||
MUU | EU48667 | Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 01.07.2015 | 30.06.2022 | Martin Lall | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 5 697 954,91 EUR | ||
MUU | 616215780009 | Õunamahla ja kääritatud õunamahlatoodete tootmisel tekkivate pressimisjääkide väärindamine õunapüreeks ja õunapüree baasil valmistatud täiendavateks toodeteks | 01.10.2015 | 30.09.2018 | Rain Kuldjärv | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 382 000,00 EUR |