Sirli Rosenvald
https://www.etis.ee/CV/Sirli_Rosenvald/estTeenistuskäik
Töökohad ja ametid
01.09.2021–...
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Lihaalternatiivide suunajuht / Sensoomika suunajuht (1,00)
01.02.2020–31.08.2021
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Tootearendus ja sensoorika osakonna juht (1,00)
01.09.2017–31.01.2020
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Sensoorika ja aroomianalüüsi suunajuht (1,00)
01.02.2013–31.08.2017
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,75)
01.01.2009–31.12.2015
Saku Brewery (Carlsberg), Saku Õlletehase AS; Kvaliteedispetsialist (1,00)
01.01.2006–31.12.2009
Saku Brewery (Carlsberg), Saku Õlletehase AS; Tootearendaja (1,00)
Haridustee
01.09.2013–25.11.2017
Tallinna Tehnikaülikool; Keemia- ja materjalitehnoloogia, doktorikraad
2006–2008
Tallinna Tehnikaülikool; Toidutehnoloogia ja tootearendus; magistrikraad
2003–2006
Tallinna Tehnikaülikool; Toidutehnoloogia ja tootearendus; bakalureusekraad
2000–2003
Tallinna Õismäe Humanitaargümnaasium
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2017−...
European Sensory Network (ESN) liige
Kvalifikatsioon
Teaduskraadid
Teaduspreemiad ja tunnustused
2017, Sirli Rosenvald, 12. Pangborn`i sensoorikateaduse sümpoosiumi reisistipendium (Providence, RI, USA)
Teadustöö põhisuunad
ETIS VALDKOND: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS VALDKOND: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
Lisainfo
Täiendkoolitused ja kursused:
16.03.2021 ESN Webinar: HUT sampling and sustainability. Anne Hadsted, Qi Statistics, USA
22.10.2020 ESN Webinar: Smart speaker consumer surveys. John Ennis, Aigora, USA
31.07.2019 Pangborn conference: Consumer Relevance of Sensory Measurements. Benoît Rousseau, The Institute for Perception, US
29.07.2019 Pangborn conference: Demystifying Qualitative Sensory Research. Darla Hall, Research Vibe LLC, Clare Dus, Sensory Spectrum In
16.03.2021 ESN Webinar: HUT sampling and sustainability. Anne Hadsted, Qi Statistics, USA
22.10.2020 ESN Webinar: Smart speaker consumer surveys. John Ennis, Aigora, USA
31.07.2019 Pangborn conference: Consumer Relevance of Sensory Measurements. Benoît Rousseau, The Institute for Perception, US
29.07.2019 Pangborn conference: Demystifying Qualitative Sensory Research. Darla Hall, Research Vibe LLC, Clare Dus, Sensory Spectrum In
Klass
Aasta
Publikatsioon
1.1.
2021
1.1.
2021
1.1.
2021
1.1.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
5.2.
2020
1.1.
2019
1.1.
2018
5.2.
2017
5.2.
2017
1.1.
2016
5.2.
2016
1.1.
2015
5.2.
2014
5.2.
2014
1.1.
2013
9.06.2022
Sirli Rosenvald
https://www.etis.ee/CV/Sirli_Rosenvald/eng
23.02.1986
sirli@tftak.eu
23.02.1986−30.06.2016 Seisonen, Sirli
Career
Institutions and positions
01.09.2021–...
Center of Food and Fermentation Technologies, Team lead - Meat Alternatives / Team lead - Sensomics (1,00)
01.02.2020–31.08.2021
Center of Food and Fermentation Technologies, Head of Product Development & Sensorics (1,00)
01.09.2017–31.01.2020
Center of Food and Fermentation Technologies, Team leader Sensory and Flavor Science (1,00)
01.02.2013–31.08.2017
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,75)
01.01.2009–31.12.2015
Saku Brewery (Carlsberg), Quality Specialist (1,00)
01.01.2006–31.12.2009
Saku Brewery (Carlsberg), Other staff (R&D) (1,00)
Education
01.09.2013–25.11.2017
Tallinn University of Technology; Chemical and Materials Technology, PhD
2006–2008
Tallinn University of Technology; Food Technology and Product Development, MSc
2003–2006
Tallinn University of Technology; Food Technology and Product Development, BSc
2000–2003
Tallinna Õismäe Humanitaargümnaasium
R&D related managerial and administrative work
2017−...
Member of European Sensory Network (ESN)
Qualifications
Academic degrees
Honours & awards
2017, Sirli Rosenvald, 12th Pangborn Sensory Science Symposium Travel Award (Providence, RI, USA)
Fields of research
ETIS RESEARCH FIELD: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences; CERCS RESEARCH FIELD: T430 Food and drink technology
Additional information
Täiendkoolitused ja kursused:
16.03.2021 ESN Webinar: HUT sampling and sustainability. Anne Hadsted, Qi Statistics, USA
22.10.2020 ESN Webinar: Smart speaker consumer surveys. John Ennis, Aigora, USA
31.07.2019 Pangborn conference: Consumer Relevance of Sensory Measurements. Benoît Rousseau, The Institute for Perception, US
29.07.2019 Pangborn conference: Demystifying Qualitative Sensory Research. Darla Hall, Research Vibe LLC, Clare Dus, Sensory Spectrum In
16.03.2021 ESN Webinar: HUT sampling and sustainability. Anne Hadsted, Qi Statistics, USA
22.10.2020 ESN Webinar: Smart speaker consumer surveys. John Ennis, Aigora, USA
31.07.2019 Pangborn conference: Consumer Relevance of Sensory Measurements. Benoît Rousseau, The Institute for Perception, US
29.07.2019 Pangborn conference: Demystifying Qualitative Sensory Research. Darla Hall, Research Vibe LLC, Clare Dus, Sensory Spectrum In
Category
Year
Publication
1.1.
2021
1.1.
2021
1.1.
2021
1.1.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
5.2.
2020
1.1.
2019
1.1.
2018
5.2.
2017
5.2.
2017
1.1.
2016
5.2.
2016
1.1.
2015
5.2.
2014
5.2.
2014
1.1.
2013
9.06.2022
Otsi projekti
Asutus on projekti finantseerija
Asutus on projekti teostaja
Kõik
Tavaprojektid
Ülemprojektid
Alamprojektid
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
- Leitud 16 kirjet
Programm | Liik | Number | Nimi | Projekti algus | Projekti lõpp | Vastutav täitja | Asutus | Finantseerijapoolne rahastamine | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MUU | 616118790021 | Eestimaise taimse valgu tootmise ja tarneahela tõhustamine. Esmatootmise ning sekundaartöötlemise tehnoloogiliste protsesside arendamine taimsete valkude rakendamisega seotud väärtusahela tervikvaates | 01.03.2019 | 28.02.2023 | Annika Suu | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 798 562,00 EUR | ||
MUU | 2014-2020.4.02.21-0375 | Inaktiivsete pärmitoodete rakendusvõimaluste laiendamine | 01.04.2021 | 30.09.2023 | Ranno Nahku | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 963 540,33 EUR | ||
MUU | EU49823 | Innovatsiooniosak koostöös TFTAK ja Amoor OÜ | 01.02.2016 | 30.04.2016 | Sirli Rosenvald | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 4 940,00 EUR | ||
MUU | 099 | Jätkusuutlikkuse dimensioonide uurimisprojekt | 01.02.2022 | 30.11.2022 | Helen Vaikma | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 11 675,00 EUR | ||
3.2. | Kaera valgu fermenteerimine ja ekstrudeerimine lihaanaloogide tootmiseks | 01.01.2019 | 31.08.2020 | Mari-Liis Tammik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 212 590,00 EUR | |||
MUU | EU50559 | Lennutoitude maiseomaduste muutumise uuring lennutingimustes ning retseptide optimeerimine | 01.07.2016 | 15.11.2016 | Sirli Rosenvald | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 4 900,00 EUR | ||
MUU | EU50679 | Maitsetester | 06.09.2016 | 31.12.2016 | Sirli Rosenvald | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 5 000,00 EUR | ||
1.2.2.1. | 2017-1-TR01-KA205-039233 ERASMUS+ (2017-1-TR01-KA205-039233) | Noorte (18-26 a) Tööhõive Suurendamine Pagarisektoris | 01.10.2017 | 31.03.2019 | Sirli Rosenvald; Julia Rosend | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 22 030,00 EUR (kogurahastus 147 655,00 EUR) | ||
MUU | EU50784 | Stevia sobivus erineva kakaosisaldusega šokolaadidesse | 01.08.2016 | 31.12.2016 | Sirli Rosenvald | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 4 985,00 EUR | ||
MUU | EU29994 | Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies | 01.01.2009 | 30.06.2015 | Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas Sannik | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 7 028 458,00 EUR | ||
IUT | IUT19-27 | Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias | 01.01.2014 | 31.12.2019 | Toomas Paalme | Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut | 852 000,00 EUR | ||
MUU | 2014-2020.4.02.21-0373 | Tera- ja kaunviljade ekstraheerimistehnoloogiate väljatöötamine | 01.03.2021 | 31.12.2023 | Anastassia Taivosalo | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 950 520,10 EUR | ||
MUU | EU48667 | Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 01.07.2015 | 30.06.2022 | Martin Lall | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 5 697 954,91 EUR | ||
RESTA | RESTA16 | Uudsete toidutehnoloogiate ja lisandväärtusega toitude arendamise metoodiline platvorm | 01.07.2020 | 30.06.2023 | Mary-Liis Kütt | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 771 372,00 EUR | ||
MUU | EU50038 | Õlleraba inimtoiduks kasutamise võimaluste uurimine | 01.04.2016 | 31.08.2016 | Sirli Rosenvald | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 4 915,00 EUR | ||
MUU | 616215780009 | Õunamahla ja kääritatud õunamahlatoodete tootmisel tekkivate pressimisjääkide väärindamine õunapüreeks ja õunapüree baasil valmistatud täiendavateks toodeteks | 01.10.2015 | 30.09.2018 | Rain Kuldjärv | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus | 382 000,00 EUR |