See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
23.02.1986
sirli@tftak.eu
23.02.1986−30.06.2016 Seisonen, Sirli

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.09.2021–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Lihaalternatiivide suunajuht / Sensoomika suunajuht (1,00)
01.02.2020–31.08.2021   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Tootearendus ja sensoorika osakonna juht (1,00)
01.09.2017–31.01.2020   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Sensoorika ja aroomianalüüsi suunajuht (1,00)
01.02.2013–31.08.2017   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,75)
01.01.2009–31.12.2015   
Saku Brewery (Carlsberg), Saku Õlletehase AS; Kvaliteedispetsialist (1,00)
01.01.2006–31.12.2009   
Saku Brewery (Carlsberg), Saku Õlletehase AS; Tootearendaja (1,00)
 
 
Haridustee
01.09.2013–25.11.2017   
Tallinna Tehnikaülikool; Keemia- ja materjalitehnoloogia, doktorikraad
2006–2008   
Tallinna Tehnikaülikool; Toidutehnoloogia ja tootearendus; magistrikraad
2003–2006   
Tallinna Tehnikaülikool; Toidutehnoloogia ja tootearendus; bakalureusekraad
2000–2003   
Tallinna Õismäe Humanitaargümnaasium
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2017−...   
European Sensory Network (ESN) liige

Kvalifikatsioon

 
 
Teaduspreemiad ja tunnustused
2017, Sirli Rosenvald, 12. Pangborn`i sensoorikateaduse sümpoosiumi reisistipendium (Providence, RI, USA)
 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS VALDKOND: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS VALDKOND: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
 
 
Lisainfo
Täiendkoolitused ja kursused:

16.03.2021 ESN Webinar: HUT sampling and sustainability. Anne Hadsted, Qi Statistics, USA
22.10.2020 ESN Webinar: Smart speaker consumer surveys. John Ennis, Aigora, USA
31.07.2019 Pangborn conference: Consumer Relevance of Sensory Measurements. Benoît Rousseau, The Institute for Perception, US
29.07.2019 Pangborn conference: Demystifying Qualitative Sensory Research. Darla Hall, Research Vibe LLC, Clare Dus, Sensory Spectrum In

Jooksvad projektid

Lõppenud projektid

Juhendamisel väitekirjad

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
1.1.
2021
1.1.
2021
1.1.
2021
1.1.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
5.2.
2020
1.1.
2019
1.1.
2018
5.2.
2017
5.2.
2017
1.1.
2016
5.2.
2016
1.1.
2015
5.2.
2014
5.2.
2014
1.1.
2013
9.06.2022
23.02.1986
sirli@tftak.eu
23.02.1986−30.06.2016 Seisonen, Sirli

Career

Institutions and positions
01.09.2021–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, Team lead - Meat Alternatives / Team lead - Sensomics (1,00)
01.02.2020–31.08.2021   
Center of Food and Fermentation Technologies, Head of Product Development & Sensorics (1,00)
01.09.2017–31.01.2020   
Center of Food and Fermentation Technologies, Team leader Sensory and Flavor Science (1,00)
01.02.2013–31.08.2017   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,75)
01.01.2009–31.12.2015   
Saku Brewery (Carlsberg), Quality Specialist (1,00)
01.01.2006–31.12.2009   
Saku Brewery (Carlsberg), Other staff (R&D) (1,00)
 
 
Education
01.09.2013–25.11.2017   
Tallinn University of Technology; Chemical and Materials Technology, PhD
2006–2008   
Tallinn University of Technology; Food Technology and Product Development, MSc
2003–2006   
Tallinn University of Technology; Food Technology and Product Development, BSc
2000–2003   
Tallinna Õismäe Humanitaargümnaasium
 
 
R&D related managerial and administrative work
2017−...   
Member of European Sensory Network (ESN)

Qualifications

 
 
Honours & awards
2017, Sirli Rosenvald, 12th Pangborn Sensory Science Symposium Travel Award (Providence, RI, USA)
 
 
Fields of research
ETIS RESEARCH FIELD: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences; CERCS RESEARCH FIELD: T430 Food and drink technology
 
 
Additional information
Täiendkoolitused ja kursused:

16.03.2021 ESN Webinar: HUT sampling and sustainability. Anne Hadsted, Qi Statistics, USA
22.10.2020 ESN Webinar: Smart speaker consumer surveys. John Ennis, Aigora, USA
31.07.2019 Pangborn conference: Consumer Relevance of Sensory Measurements. Benoît Rousseau, The Institute for Perception, US
29.07.2019 Pangborn conference: Demystifying Qualitative Sensory Research. Darla Hall, Research Vibe LLC, Clare Dus, Sensory Spectrum In

Projects in progress

Completed projects

Dissertations under supervision

Publications

Category
Year
Publication
 
1.1.
2021
1.1.
2021
1.1.
2021
1.1.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
5.2.
2021
5.2.
2020
1.1.
2019
1.1.
2018
5.2.
2017
5.2.
2017
1.1.
2016
5.2.
2016
1.1.
2015
5.2.
2014
5.2.
2014
1.1.
2013
9.06.2022

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 16 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
MUU616118790021Eestimaise taimse valgu tootmise ja tarneahela tõhustamine. Esmatootmise ning sekundaartöötlemise tehnoloogiliste protsesside arendamine taimsete valkude rakendamisega seotud väärtusahela tervikvaates 01.03.201928.02.2023Annika SuuAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus798 562,00 EUR
MUU2014-2020.4.02.21-0375Inaktiivsete pärmitoodete rakendusvõimaluste laiendamine01.04.202130.09.2023Ranno NahkuAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus963 540,33 EUR
MUUEU49823Innovatsiooniosak koostöös TFTAK ja Amoor OÜ01.02.201630.04.2016Sirli RosenvaldAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 940,00 EUR
MUU099Jätkusuutlikkuse dimensioonide uurimisprojekt01.02.202230.11.2022Helen VaikmaAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus11 675,00 EUR
3.2.Kaera valgu fermenteerimine ja ekstrudeerimine lihaanaloogide tootmiseks01.01.201931.08.2020Mari-Liis TammikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus212 590,00 EUR
MUUEU50559Lennutoitude maiseomaduste muutumise uuring lennutingimustes ning retseptide optimeerimine01.07.201615.11.2016Sirli RosenvaldAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 900,00 EUR
MUUEU50679Maitsetester06.09.201631.12.2016Sirli RosenvaldAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 000,00 EUR
1.2.2.1.2017-1-TR01-KA205-039233 ERASMUS+ (2017-1-TR01-KA205-039233)Noorte (18-26 a) Tööhõive Suurendamine Pagarisektoris01.10.201731.03.2019Sirli Rosenvald; Julia RosendAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus22 030,00 EUR (kogurahastus 147 655,00 EUR)
MUUEU50784Stevia sobivus erineva kakaosisaldusega šokolaadidesse01.08.201631.12.2016Sirli RosenvaldAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 985,00 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
MUU2014-2020.4.02.21-0373Tera- ja kaunviljade ekstraheerimistehnoloogiate väljatöötamine 01.03.202131.12.2023Anastassia TaivosaloAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus950 520,10 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Martin LallAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR
RESTARESTA16Uudsete toidutehnoloogiate ja lisandväärtusega toitude arendamise metoodiline platvorm01.07.202030.06.2023Mary-Liis KüttAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus771 372,00 EUR
MUUEU50038Õlleraba inimtoiduks kasutamise võimaluste uurimine01.04.201631.08.2016Sirli RosenvaldAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 915,00 EUR
MUU616215780009Õunamahla ja kääritatud õunamahlatoodete tootmisel tekkivate pressimisjääkide väärindamine õunapüreeks ja õunapüree baasil valmistatud täiendavateks toodeteks 01.10.201530.09.2018Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus382 000,00 EUR