See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
23.08.1982
+ 372 55 527 138
kristel@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.07.2015–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Vanemteadur (1,00)
2006–30.06.2015   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
 
 
Haridustee
2007–28.11.2014   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia, filosoofiadoktorikraad
2005–2007   
Tallinna Tehnikaülikool, Bio- ja toiduainetehnoloogia tehnikateaduste magistrikraad
2000–2005   
Tallinna Tehnikaülikool, Bio- ja toiduainetehnoloogia loodusteaduste bakalaureusekraad
1988–2000   
Kuristiku Gümnaasium, keskharidus
 
 
Lisainfo

Jooksvad projektid

Lõppenud projektid

Juhendatud väitekirjad

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
1.1.
2021
5.2.
2021
1.1.
2020
5.2.
2020
1.1.
2017
1.1.
2014
1.1.
2014
1.1.
2013
1.1.
2013
5.2.
2012
5.2.
2012
3.5.
2010
5.2.
2010
5.2.
2010
5.2.
2010

Tööstusomand

10.06.2021
23.08.1982
+ 372 55 527 138
kristel@tftak.eu

Career

Institutions and positions
01.07.2015–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, Senior Researcher (1,00)
2006–30.06.2015   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
 
 
Education
2007–28.11.2014   
Tallinn University of Technology, Chemical and Materials Technology, Doctor of Philosophy
2005–2007   
Tallinn University of Technology, MSc
2000–2005   
Tallinn University of Technology, BSc
1988–2000   
Kuristiku Gymnasium, secondary education
 
 
Additional information

Projects in progress

Completed projects

Supervised dissertations

Publications

Category
Year
Publication
 
1.1.
2021
5.2.
2021
1.1.
2020
5.2.
2020
1.1.
2017
1.1.
2014
1.1.
2014
1.1.
2013
1.1.
2013
5.2.
2012
5.2.
2012
3.5.
2010
5.2.
2010
5.2.
2010
5.2.
2010

Industrial property

10.06.2021

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 13 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
ETFETF5988Astelpajusortide morfomeetriline karakteristika masinkorjeks sobivate sortide valikul ja viljade õlisisalduse uurimine.01.01.200431.12.2007Toivo UniverEesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut27 530,42 EUR
ETFETF9189B-kompleks vitamiinide metaboloomi analüüs toidu tootmise ahelas.01.01.201231.12.2015Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond57 600,00 EUR
ETFETF7570BIOAKTIIVSED KOMPONENDID TAIMSES TOORMES01.01.200831.12.2011Tiina LõugasTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond71 043,20 EUR
ETFETF7323Keskkonnatingimuste mõju glutatiooni akumulatsioonile ja ainevahetusele Saccharomyces cerevisiae rakkudes01.01.200831.12.2011Ildar NisamedtinovTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond71 043,20 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
RESTARESTA17Taimsete valkude ja toidu tootmise kõrvalsaaduste kasutusvõimaluste laiendamine läbi antitoitainete sisalduse vähendamise01.07.202030.04.2021Tiina KriščiunaiteAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus152 700,00 EUR
SFSF0140090s08Toidu süsteemibioloogia ja füüsika01.01.200831.12.2013Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond705 093,40 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Martin LallAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR
MUUEU27607Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.11.200730.06.2008Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus657 826,17 EUR
MUUEU28668Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.200830.06.2009Toomas Paalme; Raivo Vilu; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus903 909,35 EUR
ETFETF7112Toiduainete vananemine ja stabiilsus01.01.200731.12.2011Katrin LaosTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond56 083,44 EUR
RESTARESTA16Uudsete toidutehnoloogiate ja lisandväärtusega toitude arendamise metoodiline platvorm01.07.202030.06.2023Tiina KriščiunaiteAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus771 372,00 EUR