See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
30.03.1976
6202951
katrin.laos@ttu.ee

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.03.2019–...   
Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Programmijuht (Toidutehnoloogia ja -arendus) (1,00)
01.01.2017–...   
Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut, Dotsent (1,00)
2014–28.02.2018   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Vanemteadur (0,25)
2008–2010   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Lapsepuhkus (1,00)
2006–2016   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool, Dotsent (1,00)
2005–2014   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Projektijuht (0,50)
2004–2006   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Erakorraline teadur (0,50)
2002–2002   
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, ekspert (1,00)
2002–2003   
Institute of Food Research, Norwich Research Park, UK, Külalisteadur (1,00)
2001–2002   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Erakorraline teadur (0,50)
1999–2001   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Innovatsiooniprojekti lepinguline täitja (0,50)
1996–1997   
AS Mootor, administraator (1,00)
 
 
Haridustee
2007–2009   
TTÜ Tehnikaõpetaja, haridusteaduse magister
2001–2006   
TTÜ Bio- ja toiduainetehnoloogia loodusteadustedoktor
1999–2001   
TTÜ Bio- ja toiduainetehnoloogia tehnikateaduste magister
1994–1999   
TTÜ Toiduainete tehnoloogia insener
1983–1994   
Tallinna Väike-Õismäe Keskkool
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2019−...   
Food Packaging and Shelf Life - retsensent
2019−...   
Eesti Standardiameti tehnilise komitee EVS/TK nr 1„Toit“ liige
2018−...   
ISEKI Toiduassotsiatsiooni riiklik esindaja Eestis
2017−...   
International Journal of Dairy Technology - retsensent
2016−...   
Rakenduskeemia, toidu- ja geenitehnoloogia bakalaureuseõppe programminõukogu liige
2014−...   
Agronomy Research - retsensent
2001−...   
Eesti Toiduainetööstuse Liit, ekspert
2014−2016   
Tallinna Tehnikaülikooli Toiduainete instituudi nõukogu liige
2013−2013   
Konverentsi FOODBALT-2013 korraldamine Tallinnas 23-24 mai 2013
2011−2013   
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse Teadusnõukogu teadussekretär
2009−2009   
Oponent Rando Tuvikene doktoritööle
2006−2006   
CEAF projekti raames konverentsi korraldamine Tallinnas 19. mai 2006
2005−2005   
CEAF projekti raames konverentsi korraldamine Tallinnas 8-9 september 2005
 
 
Lisainfo
2019 - 2020 EAS Innovatsiooniosaku "Ksülitooli sisaldava hambakaitsegeeli väljatöötamine", projektijuht ;
2019 - 2019 EAS Innovatsiooniosaku "Šokolaaditrühvlite säilivus, kvaliteedilanguse põhjused ning lahendused säilivusaja pikendamiseks"(Leping 19038) projektijuht;
2016 - 2016 EAS Innovatsiooniosaku "Furtsellaraanipulbri ning furtsellaraani sisaldava marmelaadi valmissegu väljatöötamine"(Leping 16017) projektijuht;
Õpetatavad ained:
2017 - ... Toidu tehnoloogia alused (KTO0330) praktikumid, Tallinna Tehnikaülikool
2006 - ... Toidufüüsika (KTO0180) loengud ja praktikumid, Tallinna Tehnikaülikool
2006 - ... Taimse toorme töötlemine (KTT0130, Konditritoodete tehnoloogia, Õlitehnoloogia, Puu- ja köögiviljade töötlemise tehnoloogia) loengud ja praktikumid, Tallinna Tehnikaülikool
2012 - 2013 Toiduanalüüsi alused (KTT0230) loengud ja harjutustunnid, Tallinna Tehnikaülikool
2011 - 2012 Toote- ja tehnoarendus toidu töötlemisel (KTT0181) loengud ja harjutustunnid, Tallinna Tehnikaülikool;
Juhendatud bakalaureusetööd:
Kairit Kruusimägi, 2019. Inaktiivsete pärmide paksendavate omaduste kaardistamine viskoossuse alusel.
Kadri Kristel Saagim, 2019. Inuliiniga tumeda šokolaadi arendus ja toote omadused.
Lizanne Vija, 2019. Oliivi-, rapsi- ja päevalilleõli omadused.
Kariin Haidla, 2018. AS Balti Veski nisujahude küpsetusomadused.
Aleksander Treier, 2018. Tooršokolaadi füüsikalised, sensoorsed ja antioksüdantsed omadused ning võrdlus tumedate šokolaadidega.
Tessa Valgepea, 2017. Mee, õietolmu ja suira polüfenoolide sisaldus.
Brenda Aasamaa, 2016. Liha füüsikalis-keemiliste omaduste sõltuvus lihaveiste vanusest.
Kristiine Lauri, 2016. Šokolaaditrühvlite füüsikaliste ja sensoorsete omaduste muutus kiir- ja tavasäilitusmeetodil.
Liis Leppik, 2016. Funktsionaalsete kompvekkide füüsikaliste ja sensoorsete omaduste muutused kiirendatud säilivusel.
Piret Järv, 2016. Marjapüreega marmelaadimassi säilimisaja ja -temperatuuri mõju lõpptoote omadustele.
Polina Anikina, 2015. Jääd struktureerivate valkude mõju külmutatud porgandite (Daucus carota) kvaliteedile.
Merlin Holter, 2015. Jäätise analüüsimeetodite võrdlus.
Triin Gede, 2015. Šokolaaditrühvlite füüsikaliste ja sensoorsete omaduste muutus kiirendatud säilivustestil.
Kristiina Kaasik, 2014. Puuvilja-marjapüreeta marmelaadimassi säilitamistemperatuuri ja -aja mõju lõpptoote omadustele.
Meelika Spriit, 2014. Laktaasi mõju laktoosi hüdrolüüsile jäätisesegus.
Mirjam Harak, 2013. Glükoosi-fruktoosi vesilahuste viskoossus.
Reelika Riis, 2013. Mõnede Eesti mete viskoossus ja klaasistumine.
Marina Mironova, 2006. Toidukilede valmistamine ja omadused.
Aire Mändmets, 2005. Optimaalsete parameetrite leidmine estagari kapslite moodustumiseks.
Kait Tilk, 2004. Pakendi ja happe mõju mudelmarmelaadi säilitamisele.
Tarmo Barndõk, 2001. Furtsellaraani eraldamine ekstraktist kaaliumkloriid sadestusega.;
Läbiviidud koolitused:
"Õlide/rasvade ja suhkrute tehnoloogia" 21.05.2015 2 akad. tundi. Tallinna Tervishoiukõrgkool
"Food Structure and Stability" 25.03.2014 2 akad. tundi. Materjalitehnoloogia doktorikursus
"Aedviljade käitlemine" 15-29.08.2018, 12 akad. tundi, AS Salvest;

Kvalifikatsioon

 
 
Teaduspreemiad ja tunnustused
2019, Katrin Laos, Kvaliteedimärk e-kursusele "Toidufüüsika". Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
2019, Katrin Laos, Kvaliteedimärk e-kursusele "Taimse toorme tehnoloogilised protsessid". Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
2014, Katrin Laos, Kvaliteedimärk e-kursusele "Toidufüüsika", Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
2012, Katrin Laos, Parim e-õppejõud Keemia- ja Materjalitehnoloogia Teaduskonnas
2006, Katrin Laos, Diplom üliõpilaste teadustööde riiklikul konkursil bio- ja keskkonnateaduste valdkonnas doktoriõppe üliõpilaste astmes
2005, Katrin Laos, III preemia - Diplom üliõpilaste teadustööde riiklikul konkursil inseneri-, majandus- ja põllumajandusteaduste valdkonnas doktoriõppe üliõpilaste astmes
2004, Katrin Laos, AS Eesti Energia stipendium Tallinna Tehnikaülikooli Arengufond
 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS KLASSIFIKAATOR: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia ; TÄPSUSTUS: toiduainete stabiilsus, toiduainete füüsikalis-keemilised omadused, kristalliseerumine
 
 
Lisainfo
Enesetäiendamine:
Täienduskoolitus "Projektijuhtimine" 20.11-4.12.2019. Tallinna Tehnikaülikool
Koolitus "International Staff Week" at Koaceli University, 24-28.06.2019, Türgi (Erasmus+ stipendium)
Koolitus "Food Technology in University of Azores", 26.11-30.11.2018, Portugal (Erasmus+ stipendium)
Koolitus "Lab Staff Week" at University of Valencia, 21.05-25.05.2018, Hispaania (Erasmus+ stipendium)
Kursus "Agricultural course" 12-24.11.2017, Giovani per l'Europa Organisation, Nicotera, Itaalia
(Erasmus+ stipendium)
Koolitus "Empowerment in ICT Skills: Making Use of Technology Tools" 9-15.10.2016, ETI Training Centre, Malta (Erasmus+ stipendium)
MOOC e-kursus "Food for Thought" 7.10.-15.12.2015, McGill Ülikool
MOOC e-kursus "Science and Cooking: From Haute Cuisine to Soft Matter Science", 01.09.-30.09.2015 Harvardi Ülikool
Koolitus "1st International Week, University of Foggia" 22.06 - 27.06.2015 Foggia Ülikool, Itaalia (Erasmus+ stipendium)
Koolitus "Nutiminutid", 13.01 - 5.05.2015, Tallinna Tehnikaülikool
Vene keele kursused 11.09.14 - 7.05.2015, Tallinna Tehnikaülikool
Seminar "Õppejõult õppejõule" 25.09.2014, Tallinna Tehnikaülikool
Koolitus "Staff training mobility with Erasmus program" 05.06-15.06.2014, Plovdiv University Paisii Hilendarski, Bulgaaria (Erasmus stipendium)
Seminar "Näitlikustamise psühholoogilisi aspekte õpetamisel", 20.03.2014 (Peep Leppik)
Kursus "Kvaliteetne õppeprotsess e-keskkonnas", 4.11 - 25.11.2013, Tallinna Tehnikaülikool
Koolitus "1st staff training week on LLP staff training mobility", 27.05 - 31.05.2013 Karabüki ülikool, Türgi (Erasmus stipendium)
Inglise keele kursused, 01.02.2013 - 15.12.2013, Tallinna Tehnikaülikool
Koolitus "Effective College Teaching Workshop" 17-18 oktoober 2011, Tallinna Tehnikaülikool (Dr. Richard M. Felder ja Dr Rebecca Brent)
Kursus "Moodle-keskkond e-õppeks" 22.09-15.10.2011, Tallinna Tehnikaülikool
Kursus "The new global research system - challenges facing young supervisors of today", Sagadi, Eesti 4-7 Oktoober 2007
Koolitus "International Research Symposium and Staff Week" at Sup'Biotech Paris, 27-30.01.2020, Prantsusmaa (Erasmus+ stipendium)
Prantsuse keele kursused, 1.02.2004 - 15.05.2004, Tallinn University of Technology

Lõppenud projektid

Juhendatud väitekirjad

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
1.1.
2020
5.2.
2020
5.2.
2020
1.2.
2019
5.2.
2019
1.1.
2018
2.4.
2018
5.2.
2018
2.4.
2017
1.1.
2014
1.1.
2014
1.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2013
5.2.
2013
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
6.3.
2012
1.1.
2011
1.1.
2011
3.1.
2011
2.3.
2010
5.2.
2010
5.2.
2010
5.2.
2010
3.2.
2009
1.1.
2007
1.1.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
5.2.
2007
5.2.
2007
5.2.
2007
1.1.
2006
1.3.
2006
3.2.
2006
5.2.
2006
5.2.
2006
5.2.
2006
1.1.
2005
1.1.
2005
2.3.
2005
3.1.
2005
3.2.
2005
3.2.
2005
3.2.
2005
3.4.
2005
3.4.
2005
3.2.
2004
3.4.
2004
3.4.
2004
3.4.
2003
3.2.
2002
3.5.
2002
3.2.
2001
3.2.
2001
5.2.
2001
6.7.
2001
3.2.
2000
3.2.
2000
18.06.2020
30.03.1976
6202951
katrin.laos@ttu.ee

Career

Institutions and positions
01.03.2019–...   
Tallinn University of Technology , School of Science, Programme Director (Food Technology and Development) (1,00)
01.01.2017–...   
Tallinn University of Technology , School of Science, Department of Chemistry and Biotechnology, Associate Professor (1,00)
2014–28.02.2018   
Center of Food and Fermentation Technologies, Senior Researcher (0,25)
2008–2010   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Maternity leave (1,00)
2006–2016   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Chair of Food Technology, Associate Professor (1,00)
2005–2014   
Center of Food and Fermentation Technologies, Project leader (0,50)
2004–2006   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Extraordinary Researcher (0,50)
2002–2002   
Estonian Chamber of Agriculture and Commerce, expert (1,00)
2002–2003   
Institute of Food Research, Norwich Research Park, UK, Visiting Researcher (1,00)
2001–2002   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Extraordinary Researcher (0,50)
1999–2001   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Other staff (0,50)
1996–1997   
AS Mootor, administrator (1,00)
 
 
Education
2007–2009   
TUT Engineering Educator, MSc
2001–2006   
Tallinn University of Technology, program of Bio- ja Food Technology / PhD
1999–2001   
Tallinn University of Technology, program of Bio- and Food Technology /M.Sc.
1994–1999   
Tallinn University of Technology, program of Food Technology, graduated engineer
1983–1994   
Tallinn Väike-Õismäe Secondary School
 
 
R&D related managerial and administrative work
2019−...   
Food Packaging and Shelf Life - reviewer
2019−...   
Estonian Centre for Standardisation technical committee "Food" member
2018−...   
ISEKI Food Association, National Representative of Estonia
2017−...   
International Journal of Dairy Technology - reviewer
2016−...   
Council member of undergraduate study program "Applied Chemistry, Food and Genetic Engineering"
2014−...   
Agronomy Research - reviewer
2001−...   
Estonian Food Industry Association, expert
2014−2016   
Tallinn University of Technology, Department of Food Processing, board member
2013−2013   
Organizing FOODBALT-2013 conference in Tallinn, 23-24 May, 2013
2011−2013   
Competence Center of Food and Fermentation Technology Scientific Advisory Board Scientific Secretary
2009−2009   
Oponent of Rando Tuvikene PhD thesis
2006−2006   
Organizing CEAF project conference in 19 May, Tallinn
2005−2005   
Organizing CEAF project conference in 8-9 September, Tallinn
 
 
Additional information
2019 - 2020 EAS Innovation voucher "
Development of xylitol-containing dental gel", project leader;
2019 - 2019 EAS Innovation voucher "The shelf life of chocolate truffles, causes of quality loss, and solutions to extend shelf life" (contract no 19038) project leader;
2016 - 2016 EAS Innovation voucher
"Development of a furcellaran powder and ready mix powder for jelly" (contract no 16017) project leader;
Subjects taught :
2017 - ... Principles of Food Technology (KTO0330), laboratory, Tallinn University of Technology
2006 - ... Food Physics (KTO0180) lectures and laboratory, Tallinn University of Technology
2006 - ... Processing of Plant Food (KTT0130, Confectionery processing technology, Oil processing technology, Fruit and vegetable processing technology) lectures and laboratory, Tallinn University of Technology
2012 - 2013 Principles of Food Analyses (KTT0230) lectures and seminars, Tallinn University of Technology
2011 - 2012 Food Innovation Management (KTT0180) lectures and seminars, Tallinn University of Technology;
Supervised bachelor theses:
Kairit Kruusimägi, 2019. Positioning inactive yeasts thickening properties by mapping viscosity.
Kadri Kristel Saagim, 2019. Development and characterization of dark chocolate with inulin.
Lizanne Vija, 2019. Properties of olive, rapeseed and sunflower oil.
Kariin Haidla, 2018. The baking properties of AS Balti Veski wheat flours.
Aleksander Treier, 2018. The physical, sensory and antioxidant properties of raw chocolates and comparision with dark chocolates.
Tessa Valgepea, 2017. Polyphenols of honeys, pollens and bee breads.
Brenda Aasamaa, 2016. The physicochemical properties of meat depending on the age of beef cattle.
Kristiine Lauri, 2016. The change of physical and sensory quality of chocolate truffles in accelerated and normal shelf life method.
Liis Leppik, 2016. The change of physical and sensory properties of functional sweets during accelerated shelf-life.
Piret Järv, 2016. The effect of storage time and temperature of jelly mixture with puree on the properties of final product.
Polina Anikina, 2015. Impact of ice structuring proteins on quality of frozen carrots (Daucus carota)
Merlin Holter, 2015. The comparison of ice cream analysis methods.
Triin Gede, 2015. The change of physical and sensory properties of chocolate truffles during accelerated shelf-life test.
Kristiina Kaasik, 2014. The effect of storage temperature and time of jelly mixture without puree on the properties of final product.
Meelika Spriit, 2014. The effect of lactase on the hydrolysis of lactose in ice cream mixture.
Mirjam Harak, 2013. Viscosity of glucose-fructose-water solutions.
Reelika Riis, 2013. Viscosity and glass transition of some Estonian honeys.
Marina Mironova, 2006. Preparation and properties of edible films.
Aire Mändmets, 2005. Investigation of optimal parameters for formation of estagar capsules.
Kait Tilk, 2004. Influence of packaging and acid storage behaviour of jelly.
Tarmo Barndõk, 2001. The influence of potassium to precipitation of furcellaran extract.;
Courses taught:
"Vegetable Oil and Sugar Technologies", 21.05.2015. 2 acad. hours for Tallinn Health Care Colleage
"Food Structure and Stability", 25.03.2014, 2 acad.hours, for Tallinn University of Technology PhD students
"Vegetable technology" 15-29.08.2018, 12 acad. hours for AS Salvest;

Qualifications

 
 
Honours & awards
2019, Katrin Laos, Quality mark for e-course "Food Physics", Information Technology Foundation for Education
2019, Katrin Laos, Quality mark for e-course "Technological processes of plant food". Information Technology Foundation for Education
2014, Katrin Laos, Quality mark for e-course ’Food Physics’, Information Technology Foundation for Education
2012, Katrin Laos, The best e-lecturer in Faculty of Chemical and Materials Technology
2006, Katrin Laos, Diploma of national PhD reseach work in bio- and environmental sciences
2005, Katrin Laos, III price - Diploma of national PhD reseach work in engineering, economy and agriculture.
2004, Katrin Laos, The AS Eesti Energia stipend of Development Fund of Tallinn University of Technology
 
 
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences; CERCS CLASSIFICATION: T430 Food and drink technology ; SPECIFICATION: Food Stability, Food Physical Chemistry, Cristallization processes in Food
 
 
Additional information
Training courses:
Course "Project management" 20.11-4.12.2019. Tallinn University of Technology
Course "International Staff Week" at Koaceli University, 24-28.06.2019, Turkey (Erasmus+ grant)
Course "Food Technology in University of Azores", 26.11-30.11.2018, Portugal (Erasmus+ grant)
Course "Lab Staff Week" at University of Valencia, 21.05-25.05.2018, Spain (Erasmus+ grant)
Course "Agricultural course" 12-24.11.2017, Giovani per l'Europa Organisation, Nicotera, Italy
(Erasmus+ grant)
Course "Empowerment in ICT Skills: Making Use of Technology Tools" 9-15.10.2016, ETI Training Centre, Malta (Erasmus+ grant)
MOOC e-course "Food for Thought" 7.10.-15.12.2015, McGill University
MOOC e-course "Science and Cooking: From Haute Cuisine to Soft Matter Science", 01.09.-30.09.2015 Harvard University
"1st International Week, University of Foggia" 22.06 - 27.06.2015 Univeristy of Foggia, Italy (Erasmus+ grant)
Course "Internet minutes", 13.01 - 5.05.2015, Tallinn University of Technology
Russian language course 11.09.14 - 7.05.2015, Tallinn University of Technology
Workshop "From lecturer to lecturer" 25.09.2014, Tallinn University of Technology
Course "Staff training mobility with Erasmus program" 05.06-15.06.2014, Plovdiv University Paisii Hilendarski, Bulgaria (Erasmus grant)
Workshop "Phychological aspects of exemplification at teaching", 20.03.2014 (Peep Leppik)
Course "High quality learning process in e-environment" 4.11 - 25.11.2013, Tallinn University of Technology
"1st staff training week on LLP staff training mobility", 27.05 - 31.05.2013 Karabük University, Turkey (Erasmus grant)
English language course, 01.02.2013 - 15.12.2013, Tallinn University of Technology
Training "Effective College Teaching Workshop" 17-18 October 2011, Tallinn University of Technology (Dr. Richard M. Felder ja Dr Rebecca Brent)
Course "Moodle-environment for e-learning" 22.09-15.10.2011, Tallinn University of Technology
Course "The new global research system - challenges facing young supervisors of today", Sagadi, Estonia 4-7 October 2007
Course "International Research Symposium and Staff Week" at Sup'Biotech Paris, 27-30.01.2020, France (Erasmus+ grant)
French language course, 1.02.2004 - 15.05.2004, Tallinn University of Technology

Completed projects

Supervised dissertations

Publications

Category
Year
Publication
 
1.1.
2020
5.2.
2020
5.2.
2020
1.2.
2019
5.2.
2019
1.1.
2018
2.4.
2018
5.2.
2018
2.4.
2017
1.1.
2014
1.1.
2014
1.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2013
5.2.
2013
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
6.3.
2012
1.1.
2011
1.1.
2011
3.1.
2011
2.3.
2010
5.2.
2010
5.2.
2010
5.2.
2010
3.2.
2009
1.1.
2007
1.1.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
5.2.
2007
5.2.
2007
5.2.
2007
1.1.
2006
1.3.
2006
3.2.
2006
5.2.
2006
5.2.
2006
5.2.
2006
1.1.
2005
1.1.
2005
2.3.
2005
3.1.
2005
3.2.
2005
3.2.
2005
3.2.
2005
3.4.
2005
3.4.
2005
3.2.
2004
3.4.
2004
3.4.
2004
3.4.
2003
3.2.
2002
3.5.
2002
3.2.
2001
3.2.
2001
5.2.
2001
6.7.
2001
3.2.
2000
3.2.
2000
18.06.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 20 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
ETFETF7570BIOAKTIIVSED KOMPONENDID TAIMSES TOORMES01.01.200831.12.2011Tiina LõugasTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond71 043,20 EUR
MUUG4295 (ETF4295)Kantserogeensete N-nitrosoühendite sisalduse, tekkemehanismi ja vähendamisvõimaluste uurimine toiduainetes01.01.200031.12.2002Olev TautsTallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool6 934,41 EUR
MUUV249Kesk-Euroopa riikide põllumajandussektori innustamine osalemaks FP6 raamprojektis01.05.200401.08.2006Raivo VokkTallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool22 724,36 EUR
MUU616215780017Köögiviljade mikrobioloogiline kontroll, säilitustingimuste optimeerimine ning uute tootegruppide väljatöötamine toormekadude vähendamise eesmärgil01.10.201530.09.2018Ingrid SumeriAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus241 500,00 EUR
MUU3Maitseelamus kvaliteetmarmelaadist01.06.201015.12.2010Katrin LaosAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus3 195,58 EUR
SFSF0142497s03Postgenoomne protsessidisain toidu- ja keskkonnabiotehnoloogias01.01.200331.12.2007Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond348 925,64 EUR
MUUEU21450Rukkileib -eeluuring01.08.200530.10.2005Toomas Paalme; Anna TraksmaaAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus11 045,34 EUR
MUUEU27355Rukkileiva tehnoloogilise protsessi mudeli väljatöötamine01.10.200731.03.2009Toomas Paalme; Anna Traksmaa; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus153 293,30 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
SFSF0140090s08Toidu süsteemibioloogia ja füüsika01.01.200831.12.2013Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond705 093,40 EUR
MUUEU27607Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.11.200730.06.2008Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus657 826,17 EUR
MUUEU28668Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.200830.06.2009Toomas Paalme; Raivo Vilu; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus903 909,35 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR
MUUEU22704Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus27.10.200531.10.2007Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus1 725 043,14 EUR
MUUEU19691Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus27.10.200426.10.2005Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus338 077,35 EUR
ETFETF7112Toiduainete vananemine ja stabiilsus01.01.200731.12.2011Katrin LaosTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond56 083,44 EUR
MUU428FToiduemulsioonide mudeli väljatöötamine (eeluuring)01.12.200331.05.2004Raivo VokkTallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool6 391,16 EUR
MUUAR12170Uudsete levaansukraaskatalüsaatorite disain ja kasutamine funktsionaalsete toidulisandite tootmiseks (FFI)01.10.201231.08.2015Signe AdambergTallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool62 384,70 EUR
MUU616215780009Õunamahla ja kääritatud õunamahlatoodete tootmisel tekkivate pressimisjääkide väärindamine õunapüreeks ja õunapüree baasil valmistatud täiendavateks toodeteks 01.10.201530.09.2018Rain KuldjärvAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus382 000,00 EUR