See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
12.04.1954
6202953
kaie.martverk@ttu.ee
Aadress: Künkamaa 2a 13516 Tallinn

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.01.2007–31.12.2016   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Assistent (1,00)
1977–2006   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, insener (1,00)
 
 
Haridustee
2004–2005   
TTÜ bio- ja toiduainetehnoloogia magistriõpe
1972–1977   
Tallinna Polütehniline Instituut
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
1990−...   
Olen osalenud Toiduainete instituudi teaduskonverentside korraldamisel
 
 
Loometöö
Praktikumide juhendite uuendamine ja täiustamine toitumisõpetuses, uute praktiliste tööde juurutamine toitumisõpetuses, toiduohutuses ja toidu mikrobioloogias; Toiduainete instituudi uurimistöö "Mee melissopalünoloogilised uuringud" põhitäitja; publikatsioonid mee kvaliteedi ja mee õietolmuanalüüsi valdkonnas.
Mee ja mee õietolmuanalüüsi teemaliste loengute andmine mesinike teabepäevadel 2016. a. jaanuaris-veebruaris..
 
 
Lisainfo
Õppetegevus:
1. Toitumiõpetuse praktikumide juhendamine bakalaureuseõppes
2. Lihatehnoloogia loengud ja praktikum magistriõppes
3. Mikrobioloogia, toiduohutuse ja toidu mikrobioloogia praktikumide ettevalmistamine ja juhendava õppejõu assisteerimine
4. Viimase 5 aasta jooksul juhendatud 11 bakalaureusetööd ja 3 magistritööd.;
Erialane enesetäiendamine:
Tervise Arengu Instituudi ( TAI) seminarid toitumisuuringutest; Põllumajandusministeeriumi teabepäev " GMO märgistus", iga-aastased Eesti Mesinike Liidu poolt korraldatavad õppepäevad mee kvaliteedist, pakendamisest, märgistusest jm.;
2015 kevadsemestril "Pedagoogika ja õppemetoodika lühikursus" TTÜ Eesti Inseneripedagoogika keskuse poolt;

Kvalifikatsioon

 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); CERCS KLASSIFIKAATOR: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
ETIS KLASSIFIKAATOR: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); CERCS KLASSIFIKAATOR: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
13.03.2020
Address: Künkamaa 2a 13516 Tallinn
13.03.2020

Otsi publikatsiooni

  • {{item.Name}}
 kuni 
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 6 kirjet
PublikatsioonAutoridAastaVäljaande pealkiriKlassifikaatorFailAsutused
The composition, physico-chemical properties and antioxidant activity of Estonian honeys Kivima, E.; Tanilas, K.; Martverk, K.; Laos, K.2020Symposium abstracts5.2.Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut;
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus
Characterization of Estonian honeys by botanical originKivima, E.; Seiman, A.; Pall, R.; Sarapuu, E.; Martverk, K.; Laos, K.2014Proceedings of the Estonian Academy of Sciences1.1.AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus;
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool
Public dietary analysis softwarePitsi, T.; Kambek, L.; Joeleht, A.; Martverk, K.; Vokk, R2012NEEFood-2012, Book of Abstracts5.2.Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut;
Tervise Arengu Instituut
The crystallization behaviour of Estonian honeys Laos, K.; Kirs, E.; Pall, R.; Martverk, K.2011Agronomy Research1.1.AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus;
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut
Physicochemical and melissopalynological characterization of Estonian summer honeysKirs, E.; Pall, R.; Martverk, K.; Laos, K.2011Procedia Food Science3.1.AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus;
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut
Research of Crystallization Process of HoneyKontram, K.; Martverk, K.; Laos, K.2009Food and Nutrition3.2.Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool