See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
13.10.1949
+372 6202952
+372 6202951
raivov@rocketmail.com

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
09.73 - 05.81 - EBI Protozooloogia osakond, nooremteadur, teaduslik sekretär;
05.81 - 02.85 - SKTB “Desintegraator”, projekti peakonstruktor;
02.85 - TTÜ, Biotehnoloogia labori vanemteadur, sektorijuhataja, Toiduainete keemia ja tehnoloogia kateedri vanemõpetaja, dotsent, Toiduainete Instituudi direktor, toiduaineõpetuse professor.
01.09.2002–31.12.2014   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, direktor (1,00)
01.09.2002–31.12.2015   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool, õppetooli juhataja (1,00)
01.09.2002–31.12.2015   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool, Professor (1,00)
01.09.1997–31.08.2002   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool, Professor (1,00)
01.01.1973–31.12.1981   
EBI Protozooloogia osakond
 
 
Haridustee
kõrgem
1982–1984   
Moskva Riiklik Ülikool, kraaditaotleja
1981–1984   
Moskva Patendiinstituut
1966–1971   
Leningradi Riiklik Ülikool
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2001−...   
EAS ekspert, EL 6 RP Quality of Life, ekspert
2001−...   
Eesti Toitumisteaduse Selts, juhatuse liige
1996−...   
Eesti Toiduliit, juhatuse liige
 
 
Loometöö
toitumisalased uuringud, toidu ohutuse küsimused, taimsed bioaktiivsed komponendid.

Kvalifikatsioon

 
 
Teaduspreemiad ja tunnustused
0, Raivo Vokk, TTÜ teenetemedal Mente et manu, 1999
 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; TÄPSUSTUS: taimsed bioaktiivsed komponendid
 
 
Lisainfo
biol.kand
VAK, 1984
EL projektid FP6-518435 CONSUMERCHOICE, 2006-2008,
FP6-022808-2006 SAFOODNET, 2006-2009

Juhendatud väitekirjad

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
1.2.
2014
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
1.1.
2011
1.2.
2011
5.2.
2010
5.2.
2010
6.2.
2010
6.2.
2010
3.2.
2009
3.4.
2009
5.2.
2009
6.3.
2009
6.2.
2008
1.1.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.4.
2007
6.3.
2007
1.2.
2006
1.3.
2006
1.3.
2006
3.2.
2006
3.2.
2006
3.4.
2006
5.2.
2006
5.2.
2006
6.4.
2006
1.2.
2005
1.2.
2005
3.1.
2005
3.2.
2005
3.2.
2005
3.2.
2005
3.2.
2005
3.4.
2005
3.4.
2005
5.2.
2005
3.2.
2004
3.4.
2004
3.4.
2004
1.2.
2003
3.2.
2003
3.2.
2003
3.4.
2003
3.4.
2003
3.4.
2003
5.2.
2003
3.2.
2002
3.2.
2002
3.2.
2002
3.2.
2002
3.5.
2001
3.2.
2000
3.2.
2000
3.4.
2000
3.4.
2000
3.5.
2000
5.2.
2000
6.2.
2000
3.1.
1999
3.2.
1999
5.2.
1999
5.2.
1999
6.2.
1999
3.2.
1998
5.2.
1997
5.2.
1997
5.2.
1997
5.2.
1997
5.2.
1997
5.2.
1996
5.2.
1996
5.2.
1996
6.7.
1994
1.1.
1991
5.2.
1991
22.04.2019
13.10.1949
+372 6202952
+372 6202951
raivov@rocketmail.com

Career

Institutions and positions
1981 - 1985 Project Manager, Bureau “Desintegraator”
01.09.2002–31.12.2014   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Other staff (1,00)
01.09.2002–31.12.2015   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Chair of Food Science, Other staff (1,00)
01.09.2002–31.12.2015   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Chair of Food Science, Professor (1,00)
01.09.1997–31.08.2002   
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Chair of Food Science, Professor (1,00)
01.01.1973–31.12.1981   
1973 - 1981 Senior Res., Junior Res., Department of Protozoology, The Academy of Sciences of Estonia
 
 
Education
university degree
 
 
R&D related managerial and administrative work
2001−...   
Estonian Food Association, member of the board
1996−...   
The Estonian Nutrition Society, Vice-President

Qualifications

 
 
Honours & awards
0, Raivo Vokk, TUT medal Mente et Manu, 1999
 
 
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences
 
 
Additional information
cand. HAC USSR, 1984
EU projects FP6-518435 CONSUMERCHOICE 2006-2008,
FP6-022808-2006 SAFOODNET, 2006-2009

Supervised dissertations

Publications

Category
Year
Publication
 
1.2.
2014
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
1.1.
2011
1.2.
2011
5.2.
2010
5.2.
2010
6.2.
2010
6.2.
2010
3.2.
2009
3.4.
2009
5.2.
2009
6.3.
2009
6.2.
2008
1.1.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.2.
2007
3.4.
2007
6.3.
2007
1.2.
2006
1.3.
2006
1.3.
2006
3.2.
2006
3.2.
2006
3.4.
2006
5.2.
2006
5.2.
2006
6.4.
2006
1.2.
2005
1.2.
2005
3.1.
2005
3.2.
2005
3.2.
2005
3.2.
2005
3.2.
2005
3.4.
2005
3.4.
2005
5.2.
2005
3.2.
2004
3.4.
2004
3.4.
2004
1.2.
2003
3.2.
2003
3.2.
2003
3.4.
2003
3.4.
2003
3.4.
2003
5.2.
2003
3.2.
2002
3.2.
2002
3.2.
2002
3.2.
2002
3.5.
2001
3.2.
2000
3.2.
2000
3.4.
2000
3.4.
2000
3.5.
2000
5.2.
2000
6.2.
2000
3.1.
1999
3.2.
1999
5.2.
1999
5.2.
1999
6.2.
1999
3.2.
1998
5.2.
1997
5.2.
1997
5.2.
1997
5.2.
1997
5.2.
1997
5.2.
1996
5.2.
1996
5.2.
1996
6.7.
1994
1.1.
1991
5.2.
1991
22.04.2019