See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
7313354
kristi.kerner@emu.ee

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
2016–...   
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Assistent (1,00)
 
 
Haridustee
2018–...   
Kaunas University of Technology, doktorant
2007–2009   
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, lihatehnoloogia, magistriõpe
2004–2007   
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, liha- ja piimatehnoloogia
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2017−...   
Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut VL.1098 Magistritöö. Liha-ja piimatehnoloogia õppekava (455) kaitsmiskomisjoni liige
2017−...   
Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut VL.1217 Bakalaureuseeksam. Toiduainete tehnoloogia õppekava (100984) kaitsmiskomisjoni liige
2011−...   
Eesti Toiduainete Tehnoloogia Selts
2020−2021   
Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi nõukogu liige
 
 
Lisainfo
2020, 22. oktoober, Toidu märgistamise ABC.
Korraldaja: Eesti Toiduainetööstuse Liit koostöös Maaeluministeeriumi ning Veterinaar- ja Toiduametiga
2020, 8.-9. oktoober, Principles and Techniques for the Extraction of Bioactive Compounds (ERA Chair in Valortech) (2 EAP)
21-26.05.2020, Jätkusuutlik toidu tootmine, Eesti Maaülikool, ERA Chair in Valortech (1 EAP)
2020, 28. aprill, Praktiline koolitus: Moodle alustajale, EMÜ, Veljo Kabin (2 tundi)
2020, 8. aprill, veebiseminar "Distantsõppe olukorras kontrolltööde ja eksamite tegemine", EMÜ, Veljo Kabin (2 tundi)
2020, 3. aprill, veebikoolitus "Veebiseminaride läbiviimine õppetöös", EMÜ, koolitaja Veroonika Tuul (2 tundi)
2020, OP.1447 Infootsingud ja andmebaaside kasutamine (3 EAP), Eesti Maaülikool
2020, 13. jaanuar, Toidu sensoorika, TalTech, Kristel Vene (6 tundi)
2019, 28. mai, Toidu sensoorse analüüsi koolitus, Põllumajanduskoda ja TTÜ toidutehnoloogia osakond, koolitaja Raivo Vokk (4 tundi)
Toidu analüütika alane kursus "Advanced Food Analysis", 04.02-08.02.2019 Wageningen (VLAG), Holland
NOVA PhD kursus „Sustainable Nordic and Baltic Food – Technologies, Quality and Health Aspects“ (5 ECTS), 28. aprill - 01. mai 2019, Jelgava Põllumajandusülikool
20.-21.12.2017, Laboritöö praktilised aspektid, Tartu Ülikool, 16 tundi (0,5 EAP)

Kvalifikatsioon

 
 
Teaduspreemiad ja tunnustused
2020, Kristi Kerner, Parim toiduteemaline stendiettekanne konverentsil Terve loom ja tervislik toit 2020
2012, Kristi Kerner, Dorothy Sidley nimeline stipendium (UK)
 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS KLASSIFIKAATOR: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
ETIS KLASSIFIKAATOR: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); CERCS KLASSIFIKAATOR: T490 Biotehnoloogia

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
3.5.
2020
1.1.
2019
3.5.
2019
5.2.
2019
6.3.
2019
1.1.
2018
3.5.
2018
3.4.
2017
3.5.
2012
3.5.
2011
3.2.
2010
3.5.
2010
1.3.
2009
12.11.2020
7313354
kristi.kerner@emu.ee

Career

Institutions and positions
2016–...   
Estonian University of Life Sciences, Institute of Veterinary Medicine and Animal Sciences, assistant (1,00)
 
 
Education
2018–...   
Kaunas University of Technology, PhD student
2007–2009   
Estonian University of Life Sciences, meat technology, Master studies
2004–2007   
Estonian University of Life Sciences, Bachelor studies
 
 
R&D related managerial and administrative work
2017−...   
Estonian University of Life Sciences, Institute of Veterinary Medicine and Animal Science. Member of Master theses (VL.1098) defence committee. Curriculum Meat and dairy technology (455)
2017−...   
Estonian University of Life Sciences, Institute of Veterinary Medicine and Animal Science. Member of Bachelor exam (VL.1217) committee. Curriculum Food Technology (100984)
2011−...   
Estonian Society for Food Technology
2020−2021   
Estonian University of Life Sciences, Institute of Veterinary Medicine and animal Sciences, member of a council
 
 
Additional information
Oct 22, 2020. The ABC of Food Labelling.
Oct 8-9, 2020 Workshop on Principles and Techniques for the Extraction of Bioactive Compounds organized under the ERA Chair for Food (By) Products Valorisation Technologies (VALORTECH)
May 21-26, 2020, Sustainable Food Production, Estonian University of Life Sciences, ERA Chair in Valortech (1 EAP)
January 13, 2020, Food Sensory Analyses, TalTech, Kristel Vene (6 hours)
VLAG International Course "Advanced Food Analysis", 04.02-08.02.2019 Wageningen, The Netherlands
NOVA PhD course „Sustainable Nordic and Baltic Food – Technologies, Quality and Health Aspects“ (5 ECTS), April 28 - May 01, Latvia University of Life Sciences and Technologies

Qualifications

 
 
Honours & awards
2020, Kristi Kerner, Best poster presentation at the conference Terve loom ja tervislik toit 2020 held at Estonian University of Life Sciences
2012, Kristi Kerner, Humane Slaughter Association, Dorothy Sidley Memorial Scholarship (UK)
 
 
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences; CERCS CLASSIFICATION: T430 Food and drink technology
ETIS CLASSIFICATION: 4. Natural Sciences and Engineering; 4.16. Biotechnology relating to Natural Sciences and Engineering; CERCS CLASSIFICATION: T490 Biotechnology
 
 

Publications

Category
Year
Publication
 
3.5.
2020
1.1.
2019
3.5.
2019
5.2.
2019
6.3.
2019
1.1.
2018
3.5.
2018
3.4.
2017
3.5.
2012
3.5.
2011
3.2.
2010
3.5.
2010
1.3.
2009
12.11.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 9 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
2.1.L200061VLTQKonsultatsioonid ja vinnutatud liha tootearendus01.10.202031.03.2021Ivi JõuduEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool1 150,00 EUR
MUUL200058VLTQ (616116780016 )Kontseptrohumaal karjatatud, teaduspõhise terviseväitega veiseliha väärindamise võimaluste uurimine01.09.202031.03.2022Ivi JõuduEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool61 451,00 EUR
1.1.5.2.1.2.L180043VLTQLiha vananemise hindamise projekt, mille eesmärgiks on hinnata veiseliha märglaagerdumise protsessi ning teha kindlasks optimaalne laagerdumisaja pikkus14.02.201802.07.2018Ivi JõuduEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool5 120,00 EUR
MUU8-2/T10050VLVLMobiilse lihatöötlemise pilootprojekt24.03.201006.08.2010Lembit LepasaluEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond25 564,66 EUR
MUU8-2/T10132VLVLPROTEKON01.07.201031.08.2010Lembit LepasaluEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond8 564,16 EUR
1.1.5.2.1.2.L170168VLTDSous vide (SV) meetodil valmistavate imiku- ja väikelapsetoitude väljatöötamine ja kvaliteedi hindamine 01.05.201730.06.2018Ivi JõuduEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond22 700,00 EUR
MUU8-2/T10071VLVLToiduteaduse terminoloogia komisjoni tegevuse toetamine23.04.201010.01.2011Väino PoikalainenEesti Maaülikool; Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut1 917,35 EUR
2.1.L200059VLTQTootearendustöö salaamide valmistamisel kasutatavate suhkrute liikide ja suhkrute optimaalsete koguste väljaselgitamiseks01.10.202031.05.2021Ivi JõuduEesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool1 000,00 EUR
1.1.5.3.13.T170109PKLJ (811017780003)Väheväärtusliku peenkala väärindamine 28.07.201727.07.2020Maidu SilmEesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut291 000,00 EUR