See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
24.02.1957
sirjeker@tlu.ee

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.09.2015–...   
Tallinna Ülikool, Haridusteaduste instituut, Lektor (1,00)
01.09.2013–31.08.2015   
Tallinna Ülikool, Kasvatusteaduste Instituut, Lektor (1,00)
01.09.2009–01.09.2013   
Tallinna Ülikool, Kasvatusteaduste Instituut, Lektor (1,00)
01.01.2003–31.12.2009   
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool, direktor
01.01.1989–31.12.2003   
Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakool, õpetaja, juhtõpetaja, metoodik
01.01.1986–31.12.1989   
Teenindus - tootmiskooperatiivi “Skorpion” asutajaliige, tegevjuht
01.01.1985–31.12.1986   
Loodna Trahter, juhataja
01.01.1983–31.12.1985   
Eesti Tarbijate Kooperatiivide Keskliidu Töö ja Juhtimise Täiustamise Instituudi ühiskondliku toitlustamise osakonna spetsialist ja juhtimisosakonna peaspetsialist
01.01.1981–31.12.1983   
Otepää Tarbijate Kooperatiivi restorani “Pühajärve” tootmisjuht, Otepää Restorani tootmisjuht ja juhataja
 
 
Haridustee
2011–...   
Tallinna Ülikool, Kasvatusteaduste doktorikool. Uurimistöö teema "Õppekavade arendamine kutsehariduses"
2001–2007   
Tallinna Pedagoogikaülikooli doktorantuur (kasvatusteaduste teaduskond). Uurimisöö teema „Kutsealade valdkondade õppekavade koostamise ja arendamise mudelid“. Õpingud lõpetatud, väitekiri kaitsmata.
1998–2000   
Tallinna Pedagoogikaülikooli magistrantuur. Pedagoogikamagistri kraad.
1995–1997   
Tallinna Pedagoogikaülikool, Turun Ammati - Instituutti (Soome), Hotelli- ja toitlustusala kutseõpetaja
1991–1993   
Tallinna Pedagoogikaülikooli täiendusosakond. Diplomijärgse eriala õpetaja
1976–1981   
Tallinna Polütehniline Instituut, ühiskondliku toitlustamise tehnoloogia ja organiseerimise eriala. Tehnoloogiainsener.
1972–1975   
Kohtla - Järve 1. Keskkool
 
 
Loometöö
Rekkor, S (koost.). 2006. Kulinaaria. Argo: Tallinn. HTM poolt heaks kiidetud õpik.
Rekkor, S (koost.). 1997. Kulinaaria. Õpik. HM Kirjastus.
Rekkor, S.; Kersna, A.; Merits, M. 2007. Praktiline Kulinaaria. Argo: Tallinn. HTM poolt heaks kiidetud õpik.
Rekkor, S.; Kersna, A . 1999. Praktiline kulinaaria. Avita.
Rekkor, S. 2000. Selvelauad. Avita: Tallinn..
Rekkor, S. 2000. Magistritöö. Turundusõppe moodul ja selle väljatöötamise ning rakendamise haridusteoreetilised ja pedagoogilised alused. TPÜ: Tallinn.
Rekkor, S. 2002.Kutsealase koolituse ülesannete kirjeldamise kontseptuaalsed lähtekohad. Lepik, A.; Poom-Valickis, K. (koost.) Sotsiaal- ja kasvatusteaduste dialoog ja ühishuvid. TPÜ kirjastus: Tallinn..
Rekkor, S. 2004. Kutsehariduslike õppekavade arendamisest Eestis eelmisel kümnendil. Lepik, A.; Pandis, M. (koost.) Interdistsiplinaarsus sotsiaal- ja kasvatusteadustes. TPÜ kirjastus..
Rekkor,S. (koost.) 2008. Toitlustuse alused. Tallinn: Argo. HTM poolt heaks kiidetud õpik
.
Rekkor, S. 2006. Turundus. Majutamine ja toitlustamine. ILO. Tallinn. HTM poolt heaks kiidetud õpik.
Rekkor, S, Piiskop, K., Ruus, V., Tooman, H. Õppekavaarendus kutsehariduses. Loogma, K. (koost.)Teaduspõhine kutseõpe-osa teaduspõhisest majandusest. TLÜ kirjastus: Tallinn.lk 37-50..
Rekkor, S, Piiskop, K., Ruus, V., Tooman, H. Õppekavaarendus kutsehariduses. 2006. Loogma, K. (koost.) Elukestev õpe – sillad ja tõkked. Eesti Haridusfoorum: Tallinn. lk 56-84..
Rekkor, S. (koost) 2011. Kulinaaria.Argo:Tallinn. Õpik..
Rekkor, S.; Kersna, A.; Merits, M.; Kivisalu, I. 2010. Toituvalmistamine suurköögis. Argo: Tallinnn. Õpik..
Rekkor, S. Loogma, K. 2012. Innoivation in vocational education and training in teacher's experience. International Conference on Human Resource Development Research and Practice Across Europe. Conference Proceeding, pp 879-892..
Rekkor, S. 2011. Curricula reform in vocational education in Estonia. International Conference: Innovations for Competence Management. Conference Proceedings.URL: http://pro.phkk.fi/kit/articles/Rekkor article.pdf..
 
 
Lisainfo
Tiitlid, aunimetused, preemiad:
03.02.2003.a. Valgetähe viienda klassi orden. Tunnistus nr 1365
2007.a. Socrates International Award. Eurpean Business Assamabley auhind koostöövõrgustike ja –projektide arendamise eest kõrghariduses Eestis ja väljapool Eestit.
2007.a. Haridus- ja teadusministeeriumi Teenete märk ja aukiri.
;
2007.a. Haridus- ja teadusministeeriumi teenetemärk ja aukiri.;
03.02.2003. Valgetähe viienda klassi orden. Tunnistus 1365.;

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
1.2.
2019
3.2.
2015
6.2.
2014
1.1.
2013
3.1.
2013
6.2.
2013
6.2.
2013
6.2.
2013
6.2.
2013
3.4.
2012
3.4.
2011
5.2.
2011
6.2.
2011
3.1.
2008
6.2.
2008
6.2.
2007
3.5.
2006
6.2.
2006
6.2.
2006
6.2.
2006
6.2.
2006
6.4.
2006
3.5.
2005
3.4.
2004
6.2.
2004
6.7.
2003
3.4.
2002
6.2.
2000
6.7.
2000
6.2.
1999
6.2.
1999
11.05.2020
24.02.1957
sirjeker@tlu.ee

Career

Institutions and positions
01.09.2015–...   
Tallinn University, School of Educational Sciences, Lecturer (1,00)
01.09.2013–31.08.2015   
Tallinn University, Institute of Educational Sciences, Lecturer (1,00)
01.09.2009–01.09.2013   
Tallinn University, Institute of Educational Sciences, Lecturer (1,00)
01.01.2003–31.12.2009   
Estonian School of Hotel and Tourism Mangement, Principal
01.01.1989–31.12.2003   
Kehtna School of Economics and Technology, Teacher; Methodologist; Head Teacher, Head Of Department
01.01.1986–31.12.1989   
Skorpion Ltd, manager
01.01.1985–31.12.1986   
Loodna Tavern, manager
01.01.1983–31.12.1985   
Central Federation of Estonian Consumer Association:Institute of Work Management and Development, Specialist; Head Specialist of Department
01.01.1981–31.12.1983   
Otepää Consumer Association, Production Manager of Restaurant Pühajärve; Production Manager and Manager of Restaurant Otepää
 
 
Education
2011–...   
Tallinn University, doctoral studies
2001–2007   
Tallinn University, doctoral studies
1998–2000   
Tallinn Pedagogical University, Master of Pedagogics
1995–1997   
Tallinn Pedagogical University,Turun Ammati – Instituutti (Finland), Vocational Teacher of the Restaurant Field
1991–1993   
Tallinn Pedagogical University, Teacher of the Area of Specialisation
1976–1981   
Tallinn Polytechnical Institute, Technological Engineer
1972–1975   
Kohtla-Järve 1st Secondary School
 
 
Creative work
Rekkor,S.(editor) 2006.Culinary.Textbook , Argo:Tallinn..
Rekkor,S(editor).1997.Culinary.Textbook , HM Kirjastus:Tallinn.
Rekkor, S.; Kersna A.; Merits, M. 2007. Practical Culinary. Textbook. Avita: Tallinn..
Rekkor, S.; Kersna A. 1999. Practical Culinary. Textbook. Avita: Tallinn..
Rekkor, S. 2000. Buffet Tables. Textbook. Avita: Tallinn.
Rekkor, s. 2000. The Marketing Instruction Module and the Educational-Theoretical and Pedagogical Principles of Its Elaboration and Application.Master’s Thesis.TPÜ: Tallinn.
Rekkor, S. 2002. Conceptual Principles of Describing the Tasks of Vocational Training. Lepik, A.; Poom-Valickis, K. (compilers) Dialogue and common interests of social and educational sciences. TPÜ: Tallinn.
Rekkor, S.2004.Development of Vocational Education and Training Curricula During the Last Decade in Estonia. Lepik, A.; Pandis, M.(compilers). Interdisciplinary in Educational Sciences. TPÜ: Tallinn.
Rekkor, S. (editor).2008. Principles of Catering.Textbook. Tallinn:Argo..
Rekkor, S 2006. Marketing.Textbook. ILO:Tallinn.
Rekkor, S, Piiskop, K., Ruus, V., Tooman, H. 2005.Development of Vocational Education and Training Curricula. Loogma, K. (ed.).Teaduspõhine kutseõpe-osa teaduspõhisest majandusest. TLÜ kirjastus: Tallinn.lk 37-50..
Rekkor, S, Piiskop, K., Ruus, V., Tooman, H. 2006. Development of Vocational Education and Training Curricula. Loogma, K. (ed.) Elukestev õpe – sillad ja tõkked. Eesti Haridusfoorum: Tallinn. lk 56-84..
Rekkor, S (editor) 2011. Culinary. Textbook. Argo:Tallinn..
Rekkor, S.; Kersna, A.; Merits, M.; Kivisalu, I. 2010. Toiduvalmistamine suurköögis. Textbook. Argo: Tallinn.
Rekkor, S.; Loogma, K. 2012. Innovation in vocational education and training in teacher's experience. International Conference on Human Resource Development Research and Practice Across Europe. Conference proceeding, pp 879-892..
Rekkor, S. 2011. Curricula reform in vocational education in Estonia. International conference: Innovations for Competence Management. Conference Proceedings. URL: http://pro.phkk.fi/kit/articles/Rekkor-article.pdf..

Publications

Category
Year
Publication
 
1.2.
2019
3.2.
2015
6.2.
2014
1.1.
2013
3.1.
2013
6.2.
2013
6.2.
2013
6.2.
2013
6.2.
2013
3.4.
2012
3.4.
2011
5.2.
2011
6.2.
2011
3.1.
2008
6.2.
2008
6.2.
2007
3.5.
2006
6.2.
2006
6.2.
2006
6.2.
2006
6.2.
2006
6.4.
2006
3.5.
2005
3.4.
2004
6.2.
2004
6.7.
2003
3.4.
2002
6.2.
2000
6.7.
2000
6.2.
1999
6.2.
1999
11.05.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 4 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
MUU; 1.1.5.TÕA16010 EETA - „Ettevõtlikkuse ja ettevõtlusõppe süsteemne arendamine kõigil haridustasemetel“ 01.12.201531.12.2020Külliki Tafel-ViiaTallinna Ülikool, Avatud Akadeemia247 228,25 EUR
ETFETF9095Fundamentaalne haridusmuutus: kutseõpetajad kui kesksed toimijad kutseharidusreformides01.01.201231.12.2014Krista LoogmaTallinna Ülikool, Kasvatusteaduste Instituut34 200,00 EUR
SFSF0130018s09Haridusmuutus kui sotsiaalne innovatsioon01.01.200931.12.2011Krista LoogmaTallinna Ülikool, Kasvatusteaduste Instituut122 694,53 EUR
1.2.2.TÕA19145 Õpetamine ja õppimine heterogeensetes õppegruppides 01.09.201931.08.2021Krista LoogmaTallinna Ülikool, Haridusteaduste instituut16 709,00 EUR