Raili Saar

12.06.1987
+372 56955076
raili.saar@emu.ee

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
02.09.2013–...    Eesti Maaülikool, Toiduainete tehnoloogia (1,00)
 
 
Haridustee
2009–2011    Eesti Maaülikool, tehnikateaduse magister lihatehnoloogia erialal
2006–2009    Eesti Maaülikool, bakalaureus loomakasvatussaaduste tootmise erialal
1994–2006    Tõrva Gümnaasium
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2009−...    Eesti toiduainete tehnoloogia selts
 
 
Teenistuskäigu lisainfo
19.11.2013 - 28.11.2013 Kursus: Lõputööde juhendamise protsessi arendamine Eesti Maaülikoolis (Tartu, Eesti Maaülikool)08.11.2013 - 05.12.2013 Kursus: Teekond kavandatud õpiväljunditeni - üliõpilaste ära õpetamine vs õppima suunamine (Tallinn, SA Archimedes)23.10.2015 - 23.10.2015Kursus: Toidupakendite märgistamine (Tartu, Eesti Maaülikool)30.08.2016 - 06.12.2016Kursus: Õppejõult õppejõule. Õpetamisoskuste arendamise seminarid (Tartu, Tartu Ülikool);

Kvalifikatsioon

 
 
Teadustöö põhisuunad
VALDKOND: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS ERIALA: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia

Raili Saar

12.06.1987
+372 56955076

Career

Institution and position
02.09.2013–...    Estonian University of Life Sciences, Meat technology (1,00)

Qualifications

 
 
Field of research
FIELD OF RESEARCH: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences; CERCS SPECIALTY: T430 Food and drink technology
 
 
  • Leitud 1 kirjet
ProgrammNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusRahastamine kokku
MUU8L160110VLTDLinajahu alane tarbija- ja turu-uuring ning tootearendus 28.04.201628.12.2016Hannes MootseEesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond4 000,00 EUR
  • Leitud 5 kirjet
PublikatsioonKlassifikaatorFail
Põldvere, Aarne; Tänavots, Alo; Saar, Raili; Sild, Sten; Lepasalu, Lembit (2016). Effect of heat treatment at constant 120 °C temperature on the rheological and technological properties of pork. Agromomy Research, 14, 1434−1441.1.1.
Sannik​, Urmas; Lepasalu, Lembit; Soidla, Riina; Põldvere, Aarne; Saar, Raili; Tänavots, Alo; Poikalainen, Väino (2015). Calculation model for the assessment of animal by-product resources in Estonian meat industry. Agronomy Research, 13 (4), 1053−1063.1.1.
Põldvere, Aarne; Tänavots, Alo; Saar, Raili; Torga, Taavi; Kaart, Tanel; Soidla, Riina; Mahla, Tauno; Andreson, Helena; Lepasalu, Lembit (2015). Effect of imported Duroc boars on meat quality of finishing pigs in Estonia. Agronomy Research, 13 (4), 1040−1052.1.1.
Põldvere, A.; Lepasalu, L.; Tänavots, A.; Olt, J.; Sannik, U.; Sats, A.; Saar, R.; Martinson, R.; Poikalainen, V. (2014). An alternative method for meat shear energy estimation during ageing. Agronomy Research, 12 (3), 793−800.1.1.
Põldvere, A.; Lepasalu, L.; Tänavots, A.; Olt, J.; Sannik, U.; Sats, A.; Saar, R.; Martinson, R.; Poikalainen, V. (2014). Laagerdatud liheveise lõikeenergia määramine gravitatsioonilisel impulssmeetodil. Lihafoorum 2014: Lihafoorum 2014, Tartu. Põllumajandus-Kaubanduskoda,Tallinn: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 29−32.3.5.
  • Leitud 2 kirjet
PealkiriJuhendatavKraadJuhendajaKaitsmise staatusKaitsmise aastaAsutus
Sigade algtöötlemisel tekkivad loomsed kõrvalsaadused ja nende seiresüsteemi aluste väljatöötamineRuve OjamagistrikraadRaili Saar; Lembit LepasaluKaitstud2015Eesti Maaülikool
Vadaku lisamise mõju frankfurterite füüsikalis-keemilistele ja organoleptilistele omadustelePriit TiitsonmagistrikraadRaili Saar; Anna Pisponen; Aarne PõldvereKaitstud2015Eesti Maaülikool