See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt 9
9 "Juuretise ja leiva sensoorsete omaduste stabiilsuse seiremetoodika ning traditsionaalse rukkileiva juuretisetsükli tööstusliku režiimi väljatöötamine (1.01.2013−31.12.2013)", Anna Traksmaa, AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus.
9
Juuretise ja leiva sensoorsete omaduste stabiilsuse seiremetoodika ning traditsionaalse rukkileiva juuretisetsükli tööstusliku režiimi väljatöötamine
Evaluation of industrial rye bread back slopping treatment and bread sensory quality
Rye Bread
1.01.2013
31.12.2013
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.3. Keemiateadused (keemia ja muud seotud teadused)50,0
1. Bio- ja keskkonnateadused1.2. MikrobioloogiaB230 Mikrobioloogia, bakterioloogia, viroloogia, mükoloogia 1.5. Bioteadused (bioloogia, botaanika, bakterioloogia, mikrobioloogia, zooloogia, entomoloogia, geneetika, biokeemia, biofüüsika jt50,0
PerioodSumma
01.01.2013−31.12.2013162 385,00 EUR
162 385,00 EUR
PRIA