"Muu" projekt Lep16071
Lep16071 "Imikupiimasegude koostise modifitseerimine vastavalt viimastele teadustulemustele põhirõhuga piimarasva kasutamisel (11.05.2016−20.02.2017)", Signe Adamberg, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool.
Lep16071
Imikupiimasegude koostise modifitseerimine vastavalt viimastele teadustulemustele põhirõhuga piimarasva kasutamisel
Modification of the composition of the baby food based on the recent research evidence on the importance of milk fat
11.05.2016
20.02.2017
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.3. Keemiateadused (keemia ja muud seotud teadused)100,0
AsutusRiikTüüp
AS SOLBRITT
PerioodSumma
11.05.2016−20.02.201728 400,00 EUR
28 400,00 EUR
siseriiklik leping

Antud projekti raames analüüsitakse praegu toodetavate piimasegude koostist lähtuvalt imiku ainevahetusest ja vajadustest ning vastavalt sellele töötatakse välja uuendatud tooteretseptid ja tehnoloogilised soovitused, mille alusel saab läbi viia esimesed tööstuslikud tootmiskatsed.
In the current project the chemical composition of the commercial baby foods (from 6 to 12 months) would be analyzed in regard to the physiological needs of the infant. Based on these data, a modified receipe and technological suggestions will be developed to improve the quality (composition, especially origin of the fat) and digestibility of the follow-up milk powders.
KirjeldusProtsent
Katse- ja arendustöö100,0