See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Innovatsiooniosakute toetusmeede" projekt L180043VLTQ
L180043VLTQ "Liha vananemise hindamise projekt, mille eesmärgiks on hinnata veiseliha märglaagerdumise protsessi ning teha kindlasks optimaalne laagerdumisaja pikkus (14.02.2018−2.07.2018)", Ivi Jõudu, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool.
L180043VLTQ
Liha vananemise hindamise projekt, mille eesmärgiks on hinnata veiseliha märglaagerdumise protsessi ning teha kindlasks optimaalne laagerdumisaja pikkus
Evaluation of beef ageing
Liha vananemise hindamise projekt, mille eesmärgiks on hinnata veiseliha märglaagerdumise protsessi ning teha kindlasks optimaalne laagerdumisaja pikkus
14.02.2018
2.07.2018
Teadus- ja arendusprojekt
Innovatsiooniosakute toetusmeede
ValdkondAlamvaldkondCERCS erialaFrascati Manual’i erialaProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.4 Keemiateadused100,0
AsutusRollPeriood
Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetoolkoordinaator14.02.2018−02.07.2018
AsutusRiikTüüp
Arke Lihatööstus ASEesti Vabariikettevõte
PerioodSumma
14.02.2018−02.07.20185 120,00 EUR
5 120,00 EUR