See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Erasmus" projekt 6VX210001PKPA
6VX210001PKPA (2020-1-RO01-KA203-080172) "Strategies Regarding the Valorization of Horticultural and Agricultural By-products as Functional Foods in the Context of A Circular Economy" (31.12.2020−20.12.2022); Vastutav täitja: Reelika Rätsep, Piia Pääso; Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, Polli aiandusuuringute keskus (partner); Finantseerija: Euroopa Komisjon; Eraldatud summa: 32 152 EUR.
2020-1-RO01-KA203-080172
6VX210001PKPA
Strategies Regarding the Valorization of Horticultural and Agricultural By-products as Functional Foods in the Context of A Circular Economy
Strategies Regarding the Valorization of Horticultural and Agricultural By-products as Functional Foods in the Context of A Circular Economy
BYPROD
31.12.2020
20.12.2022
Õppearendusprojekt
Erasmus
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkondFrascati Manuali valdkondProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.4 Keemiateadused100,0
AsutusRollPeriood
Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, Polli aiandusuuringute keskuspartner31.12.2020−20.12.2022
AsutusRiikTüüp
Euroopa KomisjonEuroopa Liit
PerioodFinantseerija poolt eraldatud summa
31.12.2020−20.12.202232 152,00 EUR
32 152,00 EUR
163 676,00 EUR

AsutusRollRiikTüüpKommentaar
Banat University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine TimisoarakoordinaatorRumeeniaülikool
The Romanian Employers’ League of the Milling, Bakery and Flour Based Products Industry – RompanpartnerRumeenia
University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Cluj-NapocapartnerRumeeniaülikool
University of CalabriapartnerItaalia Vabariikülikool