See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt V327
V327 "Toiduohutuse ja toiduhügieenialane koostöö loomine ja tugevdamine EL uute liikmesmaade ja kandidaatriikide vahel (1.07.2006−30.06.2009)", Raivo Vokk, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool.
V327
Toiduohutuse ja toiduhügieenialane koostöö loomine ja tugevdamine EL uute liikmesmaade ja kandidaatriikide vahel
Food Safety and Hygiene Networking within New EU countries
Food Safety and Hygiene Networking within New EU countries
1.07.2006
30.06.2009
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
4. Loodusteadused ja tehnika4.14. Tootmistehnika ja tootmisjuhtimineT500 Tööohutustehnoloogia 2.3. Teised tehnika- ja inseneriteadused (keemiatehnika, lennundustehnika, mehaanika, metallurgia, materjaliteadus ning teised seotud erialad: puidutehnoloogia, geodeesia, tööstuskeemia, toiduainete tehnoloogia, süsteemianalüüs, metallurgia, mäendus, tekstiilitehnoloogia ja teised seotud teadused).100,0
AsutusRiikTüüp
Euroopa Komisjon/ European Commission
PerioodSumma
01.07.2006−30.06.2009398 844,00 EEK (25 490,78 EUR)
25 490,78 EUR
muu - > välisleping

"Projekti eesmärgiks on 1. rahvusvahelistest ja rahvuslikest projektidest saadud toiduohutuse ja hügieenialaste teadmiste ja kogemuste jagamine seminaridel ja opitubades; 2. ekspertide grupi (EG) moodustamine EL liikmes- ja kandidaatriikide toiduohutusega tegelevatest silmapaistvatest teadlastest ja tööstuse esindajatest; 3.praktiline tegevus pilootettevotetes (väikese ja keskmise suurusega ettevotted), mille tulemusele tuginedes projekti EG selgitab välja toiduohutuse ja hügieenialase teadus-. koolitus- ja arendustegevuse erivajadused toidu- ja pakenditööstuses."
"This SSA builds-up a sustainable network in food safety. It aims at knowledge sharing to prevent risks related to microbial hazards, to find future RTD needs and apply for RTD funding in food processing and packaging safety.The obhectives of SAFOODNET are to: 1)disseminate knowledge from national and international food safety projects in open seminars, workshops, practical exercises, RTD actives and pilot actions resulting in new research projects for food industry especially SMEs; 2) establish an expert group (EG) in which authorities, scientists, industrial representatives build-up or strengthen existing network and identify specific needs for future RTD activities in food safety and 3) bridge network within the new EU, fostering scientific co-operation and knowledge transfer in food safety."
KirjeldusProtsent
Rakendusuuring20,0
Katse- ja arendustöö80,0