See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt PRIA10029
PRIA10029 "Mittestandardse ja sekundaarse kalatoorme väärindamise uuring. Vesiviljeluse kvaliteedi uuring (1.01.2010−30.06.2011)", Raivo Vilu, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Keemiainstituut, Biotehnoloogia õppetool.
PRIA10029
Mittestandardse ja sekundaarse kalatoorme väärindamise uuring. Vesiviljeluse kvaliteedi uuring
Utilization of nonstandard and secondary fish resoces. Study of quality of fishfarming utilization of fish feedstock
Mittestandardse ja sekundaarse kalatoorme väärindamise uuring. Vesiviljeluse kvaliteedi uuring
1.01.2010
30.06.2011
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.12. Bio- ja keskkonnateadustega seotud uuringud, näiteks biotehnoloogia, molekulaarbioloogia, rakubioloogia, biofüüsika, majandus- ja tehnoloogiauuringudT490 Biotehnoloogia 1.5. Bioteadused (bioloogia, botaanika, bakterioloogia, mikrobioloogia, zooloogia, entomoloogia, geneetika, biokeemia, biofüüsika jt60,0
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB402 Akvakultuuride kasvatamine, kalakasvatus 4.1. Põllumajandus, metsandus, kalandus ja nendega seonduvad teadused (agronoomia, loomakasvatus, kalakasvatus, metsakasvatus, aiandus jne.)40,0
AsutusRiikTüüp
Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA)
PerioodSumma
01.01.2010−30.06.20114 560 000,00 EEK (291 437,12 EUR)
291 437,12 EUR
PRIA toetus

Uuritakse mittestandardse kalatoorme väärindamise võimalusi, töötatakse välja uued toidu tootmise tehnoloogiad, uuritakse Eesti kalakasvanduste tehnoloogiaid, kalade kvaliteeti ning tehakse ettepanekuid.
Options for rational utilization of nonstandard and secondary fish feedstock will be investigated. New technologies for production of food will be developed. Technologies of Estonian fish farms will be evaluated and recommendations for improving quality of fish will be worked out.
KirjeldusProtsent
Rakendusuuring100,0