"Innovatsiooniosakute toetusmeede" projekt L170168VLTD
L170168VLTD "Sous vide (SV) meetodil valmistavate imiku- ja väikelapsetoitude väljatöötamine ja kvaliteedi hindamine (1.05.2017−30.06.2018)", Ivi Jõudu, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond.
L170168VLTD
Sous vide (SV) meetodil valmistavate imiku- ja väikelapsetoitude väljatöötamine ja kvaliteedi hindamine
Elaboration and quality assessment of foods for infants and young children by using Sous vide (SV) producing method
Sous vide (SV) meetodil valmistavate imiku- ja väikelapsetoitude väljatöötamine ja kvaliteedi hindamine
1.05.2017
30.06.2018
Teadus- ja arendusprojekt
Innovatsiooniosakute toetusmeede
ValdkondAlamvaldkondCERCS erialaFrascati Manual’i erialaProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.4 Keemiateadused100,0
AsutusRiikTüüp
OÜ SaaregurmeeEesti Vabariikettevõte
PerioodSumma
01.05.2017−30.06.201822 700,00 EUR
22 700,00 EUR