See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt V325
V325 "GMO toidu leviku ja tarbimise hindamine Eestis (1.05.2006−31.05.2008)", Raivo Vokk, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool.
V325
GMO toidu leviku ja tarbimise hindamine Eestis
Consumer perception to the GMO foods in Estonia
Consumer perception to the GMO foods in Estonia
1.05.2006
31.05.2008
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
4. Loodusteadused ja tehnika4.14. Tootmistehnika ja tootmisjuhtimineT500 Tööohutustehnoloogia 2.3. Teised tehnika- ja inseneriteadused (keemiatehnika, lennundustehnika, mehaanika, metallurgia, materjaliteadus ning teised seotud erialad: puidutehnoloogia, geodeesia, tööstuskeemia, toiduainete tehnoloogia, süsteemianalüüs, metallurgia, mäendus, tekstiilitehnoloogia ja teised seotud teadused).100,0
AsutusRiikTüüp
Euroopa Komisjon/ European Commission
PerioodSumma
01.05.2006−31.05.2008304 724,00 EEK (19 475,41 EUR)
19 475,41 EUR
muu - > välisleping

Eesti tarbijate reaalse toidueelistuse hindamine, GMO toiduainete märgistus, tarbijate teavitamine GMO toiduainete omadustest,mojust inimese tervisele. Reaalsete sihtgruppide leidmine GMO toiduainete leviku ja tarbimise hindamiseks.
Determine the real attitudes of EU consumers towards GM foods, Note GM products offered for sale and how customers are informed by labelling, price, supplementary information, supplement the findings by a specific poll and focus groups.
KirjeldusProtsent
Alusuuring10,0
Rakendusuuring10,0
Katse- ja arendustöö80,0