See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt 616215780017
616215780017 "Köögiviljade mikrobioloogiline kontroll, säilitustingimuste optimeerimine ning uute tootegruppide väljatöötamine toormekadude vähendamise eesmärgil" (1.10.2015−30.09.2018); Vastutav täitja: Ingrid Sumeri; AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus; Finantseerija: Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet, Sagro Food AS; Eraldatud summa: 241 500 EUR.
616215780017
Köögiviljade mikrobioloogiline kontroll, säilitustingimuste optimeerimine ning uute tootegruppide väljatöötamine toormekadude vähendamise eesmärgil
Vegetable microbiological control, storage optimization and the development of new product groups for the purpose of reducing the raw material loss
Vegetable microbiological control, storage optimization and the development of new product groups for the purpose of reducing the raw material loss
1.10.2015
30.09.2018
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
PRIA. Uute toodete, tavade, protsesside ja tehnoloogiate arendamise toetus (MAK 2014-2020 meede 16.2)
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkondFrascati Manuali valdkondProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.3. Keemiateadused (keemia ja muud seotud teadused)100,0
PerioodSumma
01.10.2015−30.09.2018241 500,00 EUR
241 500,00 EUR

Projekti eesmärgiks on parandada köögiviljade säilimist laos optimeerides säilitamistingimusi võimalike köögiviljahaiguste leviku piiramiseks, samuti arendada välja uued köögiviljatooted ebastandardsetest ning säilitamiseks mittesobivatest köögiviljadest ja teisesest toorainest, kasutades uudseid tehnoloogiaid
Vegetable microbiological control, storage optimization and the development of new product groups for the purpose of reducing the raw material loss
KirjeldusProtsent
Rakendusuuring100,0