"Muu" projekt EU29994
EU29994 (EU29994) "Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies (1.01.2009−30.06.2015)", Raivo Vilu, Toomas Paalme, Urmas Sannik, AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus.
EU29994
EU29994
Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies
Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies
1.01.2009
30.06.2015
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.12. Bio- ja keskkonnateadustega seotud uuringud, näiteks biotehnoloogia, molekulaarbioloogia, rakubioloogia, biofüüsika, majandus- ja tehnoloogiauuringudT490 Biotehnoloogia 1.5. Bioteadused (bioloogia, botaanika, bakterioloogia, mikrobioloogia, zooloogia, entomoloogia, geneetika, biokeemia, biofüüsika jt50,0
1. Bio- ja keskkonnateadused1.2. MikrobioloogiaB230 Mikrobioloogia, bakterioloogia, viroloogia, mükoloogia 1.5. Bioteadused (bioloogia, botaanika, bakterioloogia, mikrobioloogia, zooloogia, entomoloogia, geneetika, biokeemia, biofüüsika jt25,0
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.3. Keemiateadused (keemia ja muud seotud teadused)25,0
AsutusRiikTüüp
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus
PerioodSumma
01.01.2009−30.06.2015109 971 471,00 EEK (7 028 458,00 EUR)
7 028 458,00 EUR
EAS

Development and use of new high throughput, advanced technologies for studies of quantitative cell physiology, for process and ab initio cell design. Optimization and design of microbial, chemical and physical processes in food chain to improve the quality, stability and healthiness of food.
KirjeldusProtsent
Rakendusuuring100,0