"Muu" projekt EU21450
EU21450 "Rukkileib -eeluuring (1.08.2005−30.10.2005)", Toomas Paalme, Anna Traksmaa, AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus.
EU21450
EU21450
Rukkileib -eeluuring
Project "Rye-bread"- preliminary study
1.08.2005
30.10.2005
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.3. Keemiateadused (keemia ja muud seotud teadused)75,0
1. Bio- ja keskkonnateadused1.2. MikrobioloogiaB230 Mikrobioloogia, bakterioloogia, viroloogia, mükoloogia 1.5. Bioteadused (bioloogia, botaanika, bakterioloogia, mikrobioloogia, zooloogia, entomoloogia, geneetika, biokeemia, biofüüsika jt25,0
AsutusRiikTüüp
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus
PerioodSumma
01.08.2005−30.10.2005172 822,00 EEK (11 045,34 EUR)
11 045,34 EUR
EAS

Eeluuringu eesmärgiks on läbi viia kõikehõlmav kirjanduse ja patendianalüüs rukkileiva tehnoloogia, säilivuse ja tervislikkuse alal, et koostada rakendusuuringu tööplaan, leida potentsiaalsed kõige perspektiivsemad probleemi lahendused ja leida töö teostamiseks sobivad partnerid.
The aim of the project is to conduct thorough analysis on existing literature and patents on rye-bread; to study problems related to controlling rye-bread’s preservation time, quality, health aspects and stability of its production; to map perspectives of development and potential partners and to plan actual research and activities for solving problems mentioned above.
KirjeldusProtsent
Rakendusuuring100,0