See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Innovatsiooniosakute toetusmeede" projekt L210008VLTQ
L210008VLTQ "Kalja valmistamisel hapendamis/kääritamisprotsessi juhiste väljatöötamine (9.03.2021−25.10.2021)", Ivi Jõudu, Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool.
L210008VLTQ
Kalja valmistamisel hapendamis/kääritamisprotsessi juhiste väljatöötamine
Kalja valmistamisel hapendamis/kääritamisprotsessi juhiste väljatöötamine
9.03.2021
25.10.2021
Teadus- ja arendusprojekt
Innovatsiooniosakute toetusmeede
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.4 Keemiateadused100,0
AsutusRiikTüüp
Vaslamäe Mahe OÜEesti Vabariikettevõte
PerioodSumma
09.03.2021−25.10.20215 375,00 EUR
5 375,00 EUR