See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt EU31603
EU31603 (EU31603) "Nanoamorfse külmutatud toidu tehnoloogia" (11.08.2009−7.12.2009); Vastutav täitja: Toomas Paalme, Kristel Vene, Urmas Sannik; AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus; Finantseerija: Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus; Eraldatud summa: 14 051 EUR.
EU31603
EU31603
Nanoamorfse külmutatud toidu tehnoloogia
Nano-amorphous frozen food technology
11.08.2009
7.12.2009
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
EAS
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkondFrascati Manuali valdkondProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.3. Keemiateadused (keemia ja muud seotud teadused)75,0
1. Bio- ja keskkonnateadused1.2. MikrobioloogiaB230 Mikrobioloogia, bakterioloogia, viroloogia, mükoloogia 1.5. Bioteadused (bioloogia, botaanika, bakterioloogia, mikrobioloogia, zooloogia, entomoloogia, geneetika, biokeemia, biofüüsika jt25,0
PerioodSumma
11.08.2009−07.12.2009219 857,00 EEK (14 051,42 EUR)
14 051,42 EUR

Käesoleva eeluuringu eesmärgiks on saada infot kavandatava arendusprojekti teostatavuse ja selle tulemuste kasutamise kohta. Planeeritava 7. raamprogrammi projektitaotluse eesmärgiks on edasi arendada krüogeense kiirkülmutamise tehnoloogiat uudsete kõrge kvaliteedi ja funktsionaalsusega toiduainete ning „mugavustoitude“ komponentide tootmiseks, millega pannakse alus funktsionaalsete ja kõrgkvaliteetsete sügavkülmutatud pooltoodete sarja loomisele.
The aim of the project "FF-Food" is to investigate the feasibility of cryogenically frozen amorphous food technology and to prepare the 7 FP project application on producing novel high-quality, functional food and "convienient"-food products.
KirjeldusProtsent
Rakendusuuring100,0