See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Muu" projekt 8-2/T11058VLTD
8-2/T11058VLTD "Lihaveise liha laagerdamise ja lõikuse rakendusuuring (22.02.2011−31.12.2013)", Lembit Lepasalu, Eesti Maaülikool, Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut.
8-2/T11058VLTD
Lihaveise liha laagerdamise ja lõikuse rakendusuuring
Lihaveise liha laagerdamise ja lõikuse rakendusuuring
22.02.2011
31.12.2013
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
ValdkondAlamvaldkondCERCS erialaFrascati Manual’i erialaProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.3. Keemiateadused (keemia ja muud seotud teadused)100,0
AsutusRollPeriood
Eesti Maaülikoolkoordinaator22.02.2011−31.12.2013
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituutkoordinaator22.02.2011−31.12.2013
AsutusRiikTüüp
Sentafarm OÜ
PerioodSumma
22.02.2011−31.12.201379 892,62 EUR
79 892,62 EUR
siseriiklik leping

Lihaveise liha laagerdamise ja lõikuse rakendusuuring