"Innovatsiooniosakute toetusmeede" projekt L170174VLTD
L170174VLTD "Leivajuuretise tehnoloogiliste omaduste tõstmine (15.05.2017−30.06.2018)", Helena Andreson, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond.
L170174VLTD
Leivajuuretise tehnoloogiliste omaduste tõstmine
Improvement of technological properties of bread starter
Leivajuuretise tehnoloogiliste omaduste tõstmine
15.05.2017
30.06.2018
Teadus- ja arendusprojekt
Innovatsiooniosakute toetusmeede
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia 1.4 Keemiateadused100,0
AsutusRiikTüüp
AS Eesti LeivatööstusEesti Vabariikettevõte
PerioodSumma
15.05.2017−30.06.201824 680,00 EUR
24 680,00 EUR