"Muu" projekt AR12170
AR12170 "Uudsete levaansukraaskatalüsaatorite disain ja kasutamine funktsionaalsete toidulisandite tootmiseks (FFI) (1.10.2012−31.08.2015)", Signe Adamberg, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool.
AR12170
Uudsete levaansukraaskatalüsaatorite disain ja kasutamine funktsionaalsete toidulisandite tootmiseks (FFI)
Design and application of novel levansucrase catalysts for the production of functional food ingredients (Functional Food  Ingredients)
Design and application of novel levansucrase catalysts for the production of functional food ingredients (Functional Food  Ingredients)
1.10.2012
31.08.2015
Teadus- ja arendusprojekt
Muu
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaatorFrascati Manual’i klassifikaatorProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB434 Agrokeemia 4.1. Põllumajandus, metsandus, kalandus ja nendega seonduvad teadused (agronoomia, loomakasvatus, kalakasvatus, metsakasvatus, aiandus jne.)80,0
3. Terviseuuringud3.1. BiomeditsiinB726 Kliiniline bioloogia 3.1. Biomeditsiin (anatoomia, tsütoloogia, füsioloogia, geneetika, farmaatsia, farmakoloogia, kliiniline keemia, kliiniline mikrobioloogia, patoloogia)20,0
AsutusRiikTüüp
SA Archimedes
PerioodSumma
01.10.2012−31.08.201562 384,70 EUR
62 384,70 EUR
European Regional Development Fund, Biotehnoloogia riiklik programm

TTÜ-poolne partnerprojekt TÜ poolt taotletud ja koordineeritavas projektis (ETIS: projekt SLOMR12215T, vastutav täitja T. Alamäe, TÜ). Projekti eesmärgiks on uudsete levaansukraaskatalüsaatorite disain ja kasutamine funktsionaalsete toidulisandite tootmiseks.
Tallinn University of Technology as a partner of the project applied and coordinated by Tiina Alamäe at University of Tartu (Project no. SLOMR12215T). The project ´Functional Food Ingredients (FFI) is directly related to biotechnology and will implement our