See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
"Eesti eraettevõtted" projekt LMVBS19683
LMVBS19683 "Probiootilise juustu väljatöötamine" (14.10.2019−13.10.2020); Vastutav täitja: Reet Mändar; Tartu Ülikool, Meditsiiniteaduste valdkond, bio- ja siirdemeditsiini instituut; Finantseerija: Andre Juustufarm Osaühing; Eraldatud summa: 4 899 EUR.
LMVBS19683
Probiootilise juustu väljatöötamine
Development of probiotic cheese
14.10.2019
13.10.2020
Teadus- ja arendusprojekt
Eesti eraettevõtted
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkondFrascati Manuali valdkondProtsent
1. Bio- ja keskkonnateadused1.2. MikrobioloogiaB230 Mikrobioloogia, bakterioloogia, viroloogia, mükoloogia 1.6 Bioteadused100,0
AsutusRiikTüüp
Andre Juustufarm Osaühing
PerioodSumma
14.10.2019−13.10.20204 899,00 EUR
4 899,00 EUR

Projekti eesmärgiks on välja töötada probiootiline juust, mis sisaldaks kahte Tartu Ülikoolis välja töötatud bakterit - patenteeritud probiootilist bakteritüve Lactobacillus fermentum ME-3 ja tema metabolismi soodustavat tüve Lactobacillus acidophilus X.
The aim of the project is to develop a probiotic cheese containing two Lactobacilli strains that have been elaborated in the University of Tartu. The patented probiotic strain Lactobacillus fermentum ME-3, and Lactobacillus acidofilus X for promoting the metabolism of L. fermentum ME-3
KirjeldusProtsent
Rakendusuuring25,0
Katse- ja arendustöö75,0