Sulatusprotsessi mõju rasva kristallisatsioonile Ricotta töötlemisel

Pajumägi, Sirje; Denissova, Anna; Poikalainen, Väino; Mootse, Hannes (2010). Sulatusprotsessi mõju rasva kristallisatsioonile Ricotta töötlemisel. Poikalainen Väino (Toim.). Lpt-50. Juubelikonverents "50 aastat liha- ja piimatehnoloogi alast õpet Eesti Maaülikoolis" (67−75).. Tartu: Eesti Maaülikooli Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Pajumägi, Sirje; Denissova, Anna; Poikalainen, Väino; Mootse, Hannes
  • Eesti
Lpt-50. Juubelikonverents "50 aastat liha- ja piimatehnoloogi alast õpet Eesti Maaülikoolis"
Poikalainen Väino
Tartu
Eesti Maaülikooli Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond
978-9949-21-451-8
2010
6775
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo