See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effect of dietary live yeast on milk yield, composition and coagulation properties in early lactation of Estonian holstein cows

Rihma, E.; Kärt, O.; Mihhejev, K.; Henno, M.; Jõudu, I.; Kaart, T. (2007). Effect of dietary live yeast on milk yield, composition and coagulation properties in early lactation of Estonian holstein cows. Agraarteadus, XVIII (1), 37−41.
artikkel ajakirjas
Rihma, E.; Kärt, O.; Mihhejev, K.; Henno, M.; Jõudu, I.; Kaart, T.
  • Inglise
Agraarteadus
1024-0845
XVIII
1
2007
3741
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo

estimated breeding value, Estonian holstein, curd firmness, live yeast, rennet coagulation time
CAB International (UK) databases; AGRIS; DOAJ