See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Inhibition of lipid oxidation and dynamics of polyphenol content in mechanically deboned meat supplemented with sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) berry residues

Püssa, Tõnu; Pällin, Regina; Raudsepp, Piret; Soidla, Riina; Rei, Meili (2008). Inhibition of lipid oxidation and dynamics of polyphenol content in mechanically deboned meat supplemented with sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) berry residues. Food Chemistry, 107 (2), 714−721.10.1016/j.foodchem.2007.08.090.
ajakirjaartikkel
Püssa, Tõnu; Pällin, Regina; Raudsepp, Piret; Soidla, Riina; Rei, Meili
  • Inglise
Lipiidide oksüdatsiooni inhibeerimine ja polüfenoolide sisalduse dünaamika mehhaaniliselt konditustatud lihas, millele on lisatud astelpaju (Hippophae rhamnoides) marjade pressimisjääke
Inhibition of lipid oxidation and dynamics of polyphenol content in mechanically deboned meat supplemented with sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) berry residues
Food Chemistry
0308-8146
107
2
2008
714721
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.08.090

Lisainfo

ISI Web of Science